«5х5» оголосив імена найкращих футзалістів України у 2019 році. Найкраща футзалістка. - Блог про Львів

«5х5» оголосив імена найкращих футзалістів України у 2019 році. Найкраща футзалістка.

Ганна Шульга

Після визначення номінації кращого футзаліста, переходимо до дівчат.

Найкраща футзалістка.

У 2019 році багато хто з наших футзалісток проявив себе на дуже високому рівні.

Перш за все, цьому сприяла участь у «Фіналі чотирьох» на першому жіночому чемпіонаті Європи (хоч наші дівчата і посіли там четверте місце). Але деякі з них протягом усього року були дуже помітними фігурами в українському жіночому футзалі, тому їх гріх не виділити.

Перш за все, це стосується Юлії Титової.

Капітан жіночої збірної України значно підсилила харківську «Теслу», яка стала реальним претендентом на медалі. І без неї «помаранчево-чорних» вже складно уявити. Вона є лідером на майданчику, і молоді харків’янки за нею тягнуться. І це дає можливість підопічним Василя Сухомлинова надалі боротися з «Будстаром-НПУ» та «IMS-НУХТ» за призові місця.

Ще дві претендентки на перемогу представляли столицю України, Київ. А точніше – київські клуби, тобто – згадані вище «Будстар-НПУ» та «IMS-НУХТ». Почнемо з представниці чинного чемпіона України тобто, «IMS-НУХТ» Ірини Дубицької. Ця футзалістка провела 2019 рік на стабільно хорошому рівні, майже без спадів у грі. Вже всі звикли до того, що Ірина є лідером «IMS-НУХТ». Вона вдало починає атаки своєї команди, дуже гарно бачить майданчик і часто-густо віддає результативні передачі. Хоча, звісно, і сама може забити. Але при цьому слід додати, що від Дубицької завжди хочеться чекати чогось більшого. Наприклад, такої нестандартності у діях, яка була під час матчів чемпіонату світу серед студентів два роки тому в Казахстані. І коли вона гає нестандартно, то гра тієї четвірки, в якій грає Дубицька, одразу стає більш яскравою. Тому, недарма Ірина потрапила до топ-трійки номінанток. А от перетворитися з номінантки в переможницю вдалося іншій футзалістці – представниці столичного «Будстару-НПУ» Ганні Шульзі. Ця вихованка ДЮСШ «Біличанка» однозначно може занести собі 2019 рік до активу. Після повернення з Угорщини гра Шульги засяяла новими барвами. Це було особливо видно під час матчів чемпіонату Європи серед закладів вищої освіти, який проходив у португальській Бразі. Там Шульга була просто нестримною, тому недарма її визнали однією з кращих гравчинь турніру (вона стала найкращим бомбардиром «УніверЄвро». – А. Т.). Більше того – гра Шульги засяяла більш яскравими барвами як у «Будстарі», так і у збірній. Тому, думаємо, що ні в кого не має бути сумнівів, що Ганна Шульга стала найкращою футзалісткою України за підсумками 2019 року.

Також читайте:   Viasat в очікуванні півфіналу. Поради тренера Воробуса своїй команді.

Далі буде…

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*