Про чергову перемогу “Bentelera”, галопом по Україні та відсутність снігу - Блог про Львів

Про чергову перемогу “Bentelera”, галопом по Україні та відсутність снігу

Відпочинок лише сниться

Черговий тиждень розпочався, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями.

І, як завжди, розпочнемо з філософії. Полюбляю я її.

Футзальні змагання

Вчора свій черговий поєдинок у рамках «Gold Business League», яка проходить під егідою Асоціації футзалу Львова провела команда «Benteler». Саме за цей колектив із початку сезону виступає автор цих рядків.

Грали ми проти симпатичної команди «Ipeople» й варто сказати відчули серйозний супротив. По ходу гри «Benteler» програвав – 0:3 й зумів знайти у собі сили аби здійснити камбек. Щодо мене, то з’явився на паркеті палацу спорту «Галичина» після перерви й нарешті вдало увійшов у гру. Не знаю як буде далі, але так виглядає, що нарешті я знайшов свою команду. Принаймні від туру до туру є ще більше взаємопорозуміння з партнерами.

Після 9 турів із 21-а балами в активі «Benteler» посідає першу сходинку в турнірній таблиці.

Галопом по Україні

Двома днями раніше відбулося ще цікавіше. Справа в тому, що Ігор Воробус вирішив здійснити так званий тур «Галопом по Україні». Я відгукнувся на пропозиції хорошої подруги п. Наталі скласти компанію при сходженні на зимову Говерлу. Авантюру я там мав ще ту, а опісля сів на потяг і знову із пригодами попрямував у напрямку міста Городенки що на Івано-Франківщині.

Також читайте:   Розпочався Великий піст

Без пригод там не обійшлося, тому в найближчих постах на цьому ресурсі очікуйте на цікаві розповіді.

Бажання виспатися

Ось що я би хотів, так це повноцінно поспати. Поки що це не вдається зробити. Як сказав один мій приятель, цитую: «Поспиш потім…». Воно то так, але маю надію, що зроблю це ще цього тижня, адже на вихідних на мене очікує черговий виїзд у Тячів.

Що буде робити там Ігор Воробус дізнаєтеся вже незабаром.

Відсутність зими

Як не крути, а зими такої як треба нема. Навпаки, у мене складається таке враження, що надворі пізня осінь або ж рання весна. А сніг якщо і буде, то десь у травні. Клімат, як не крути, змінився.

Життя триває. Тому, не забувайте заходити на сайт про Львів, життя Воробуса та інші події, читати і при можливості коментувати.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*