ТОП-10 найспритніших футболістів сучасності - Блог про Львів

ТОП-10 найспритніших футболістів сучасності

ТОП-10 найспритніших футболістів сучасності

У футболі, крім технічних навичок і сили, важлива також швидкість. Контратаки або спринт на випуск – це елементи футболу, які найбільше подобаються уболівальникам. Тому кожен зі згаданих нижче гравців – справжній улюбленець фанатів, заради майстерності якого дехто лише і ходить на стадіон.

Алексіс Санчес. Арсенал. Чилі

Одна з найбільших зірок артилеристів з м’ячем може розігнатися до 30,1 км/год. Чилієць підтверджує це майже в кожному матчі, в’їжджаючи у захисників та залітаючи під штрафний майданчик суперника. Роблячи найкращі ставки на футбол https://betmatch.io/ru/sport/Football, варто цей момент зауважити.

Алексіс Санчес

Аржен Роббен. Баварія Мюнхен. Нідерланди

Баварський Вінгер відомий своїми проходами на правому боці поля. Роббен дуже часто кидається під штрафний майданчик суперника, передає м’яч своїй лівій нозі та робить точні удари. Голландець може бігати зі швидкістю 30,4 км/год. Він продемонстрував всьому світу свою швидкість на чемпіонаті світу в Бразилії в матчі проти Іспанії.

Аржен Роббен

Франк Рібері. Баварія Мюнхен. Франція

Хоча у француза найкращі роки залишились в минулому, він все ще вражає своєю швидкістю. Чемпіон Німеччини може розігнатися до 30,7 км/год. Разом з Роббеном вони сформували найкращу пару флангових півзахисників у Європі.

Франк Рібері

Ліонель Мессі. ФК Барселона / Аргентина

Аргентинець відомий своїм феноменальним прискоренням. З тих пір, коли він знову грає з правого боку поля, це можна побачити майже в кожній зустрічі. Мессі може працювати зі швидкістю 32,5 км/год.

Ліонель Мессі

Тео Уолкотт. Арсенал. Англія

Тео Уолкотт – один з найшвидших гравців у прем’єр-лізі. Він багато разів показував на полі, що за кілька секунд може дістатися до м’яча. Його швидкість – 32,7 км/год.

Тео Уолкотт

Аарон Леннон. Евертон. Англія

Футболіст Аарон Леннон – не ключова фігура в його команді, але він вражає своєю швидкістю. Якби англієць був більш ефективним, він був би одним з найкращих флангових півзахисників у світі. Його швидкість на полі – 33,6 км/год.

Також читайте:   Де купити квиток на матч Карпати - Динамо?

Аарон Леннон

Кріштіану Роналду. Реал Мадрид. Португалія

Королівська Зірка також може феноменально розганятися та випередити від суперників. У контратаках “Реала” його спринт має велике значення, оскільки часто приносить результат. CR7 може працювати зі швидкістю 33,8 км/год

Кріштіану Роналду

Гарет Бейл. Реал Мадрид. Уельс

Ще один королівський гравець, який може чудово підживити дії своєї команди. Багато прихильників пам’ятають його прискорення у фіналі Кубка проти ФК «Барселона». Гравець може розігнатися до 34,7 км/год.

Гарет Бейл

П’єр-Емерик Аубамеянг. Борусія Дортмунд. Габон

Нападник Борусії Дортмунда – найшвидший гравець Бундесліги. Саме завдяки феноменальному прискоренню він забив понад 30 голів у всіх іграх минулого сезону. Снайпер Борусії може розігнатися до 34,9 км/год.

П'єр-Емерик Аубамеянг

Антоніо Валенсія. Манчестер Юнайтед / Еквадор

Спортсмен Червоного диявола – справжній демон швидкості. Його набіги на майданчики прем’єр-ліги – справжня грань для захисників команд суперників. Футболіст може бігати зі швидкістю 35,1 км/год. Він найшвидший гравець у світі.

Антоніо Валенсія

Насправді у світі дуже багато недооцінених висококласних гравців, таланти яких ніхто не помічає. Проте водночас ми маємо змогу спостерігати за грою визнаних світом зірок, що із року в рік дивують фанатів футболу своїми талантами. Згадані вище гравці – представники нового покоління футболістів. Нажаль, в минулому неможливо було вимірювати в режимі реального часу швидкість, з якою бігають гравці на полі. Хто знає, може б і вони нас приємно здивували.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*