В січні на велосипеді? Це реально! - Блог про Львів

В січні на велосипеді? Це реально!

Велосипедом в січні

Кількагодинна пауза минула й Ігор Воробус знову з вами. І не просто з вами, а щоб порадувати читачів даного ресурсу новими публікаціями.

Про що будемо говорити сьогодні? Як автор ресурсу в січні катався на велосипеді та про цікаве місто у сусідній Польщі.

Спершу таки про велосипеди.

Отже, те, що я цього року активно почав їздити на двохколісному ні для кого не є новиною. Чому так вирішив? Реально Львів мене вже дістав своїми корками. У місті стільки машин, що часто стоїш у заторах до години часу. Це мене дуже дратує. Навіть не знаю як влада міста у майбутньому планує з цим боротися.

Громадським транспортом також сильно не наїздишся, враховуючи той район міста де я проживаю.

Тому¸ в один прекрасний момент вирішив пересісти на велосипед. Їжджу на роботу, по справах. Навіть гуляти пішки відвик. А так взяв собі «коня», заїхав ним куди хочу. Навіть на цьому ресурсі протягом, особливо, літа та осені з’являлося багато постів на тему велосипедів.

Був би їздив ще, але ж зненацька наступила зима. Якщо мороз ще якось можна було терпіти, то по снігу та льоду точно їздити не буду. Воробус ж не агент Glovo чи Uber Eats. Та й холодно, як не крути.

Вирішив сховати велосипед у гараж, а до нього вже повернутися у місяці так березні або квітні.

Також читайте:   Велосипедом на зимову Лопату

Почав більше ходити пішки та користуватися транспортом. Чесно? Шляк мене трафляє від того громадського транспорту. Неможливо це все слухати і стояти в корках.

Сьогодні погода на вулиці була не такою холодною як у попередні дні, з’явилося сонечко, снігу поменшало, то ж вирішив ризикнути і вперше за час свого існування у січні!!!! місяці покататися на велосипеді.

Які перші враження? Холодно. Незважаючи на те, що надворі було +3 градуси тепла, їхати реально холодно. Особливо це відчувається, коли набираєш швидкість.

На велосипеді пасує кататися у легкому одязі і явно не у важких кросівках. Від того ти сам страждаєш.

Друге, що кинулося в очі – відсутність велосипедів. Це вам не тепла осінь, коли їздить багато людей на двохколісних. Зима, все-таки, надворі.

Третє – мене ледь не збив автомобіль. Не знаю коли наші водії навчаться поважати людей, які їздять на велосипедах. Їду собі такий по головній дорозі й тут вивалюється мені на зустріч. Що він там забув? Де його дзеркала? І ще сварився зі мною. Дурдом-веселка.

Вперше за час моєї їзди на транспорті з двома колесами, сьогодні я наїздив реально мало – не більше п’яти кілометрів.

Чи буду їздити на велосипеді й на далі? Поки що ні. Ну, хіба що істотно потеплішає.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*