Друга ліга України. «Галицька здоба» розписала мирову з «Любартом»

Сергій Тригубець

Вчора, 9 лютого, у палаці спорту «Галичина» продовжилися змагання в Другій лізі України. Свій 5-й поєдинок у цих змаганнях провела «Галицька здоба».

Футзальний клуб зі Львова проекзаменував луцький «Любарт», який до цього туру випереджав «пекарів» на три залікові бали.

Огляд цього матчу розпочнемо з іншого.

Перед грою відбулося офіційне нагородження всіх причетних до успіху нашої команди у минулому сезоні Другої ліги України. Нагадаємо, «Галицька здоба» виборола бронзу й гравці та адміністрація «пекарів» отримали пам’ятні дипломи.

Вболівальники зустріли своїх улюбленців оваціями.

До слова, кілька слів про фанів. Як луцька, так і львівська торсиди зробили справжнє шоу. Командні кричалки, гул барабанів тощо. Матч ні в чому не поступався рівню Екстра-ліги.

Розпочали гру команди дуже обережно, ніби очікуючи на помилку суперника. Все ж першим потурбував кіпера «Галицької здоби» Сергій Вишневський, але Антон Денчук був на висоті.

Відповідь «пекарів» не забарилася. Небезпечно пробивали Микола Богданов і Сергій Тригубець, але воротар «лучан» показав свій клас.

Але, й він був безсилим, коли на 8-й хвилині після пасу Олега Галянта вдало зіграв граючий тренер «червоно-жовтих» – 1:0.

Не встигли гравці «Галицької здоби» перевести подих, як «Любарт» рахунок зрівняв. Це Владислав Сизик вдало пробив повз Антона Денчука.

Після того, як рахунок на табло палацу спорту «Галичина» став – 1:1, команди вирішили забути про захисні редути й влаштували відкритий футзал. Момент за моментом виникав біля воріт обидвох команд.

У складі господарів могли забивати Богдан Стефанків і Сергій Тригубець, у гостей – Олег Ничипоренко та Роман Кузьмич.

Проте, у цих епізодах воротарі обидвох команд показали свій клас.

Ближче до середини першої двадцятихвилинки «Галицька здоба» перехопила ініативу в грі й це одразу ж принесло свої дивіденди.

Протягом чотирьох хвилин наша команда зуміла відзначитися двічі. Спершу у стилі Ферао зіграв Данило Сивак, а потім чимось схожий на перший гол забив Сергій Тригубець. На цей раз асистентом виступив Богдан Стефанків.

Також читайте:   Теніс. Roland Garros. Надаль знову перемагає

3:1 – після першого тайму на користь «Галицької здоби» й поки що найкращий тайм «червоно-жовтих» у змаганнях Другої ліги сезону 2019/2020 років.

Зовсім іншою стала ситуація на паркеті після перерви. Склалося таке враження, що чи то наша команда підсіла фізично, чи то молоді футзалісти рано повірили в перемогу, але «Любарт» повністю переграв «пекарів» після перерви.

Вже у дебюті другого тайму Владислав Козачок робить рахунок – 3:2, а за мить Роман Кузьмич чудом не влучає у рамку воріт після виходу віч-на-віч із Антоном Денчуком.

Минає ще три хвилини і після грубої обрізки Сергія Тригубця «Любарт» міг вирівняти цифри на табло, але цей раз за «Галицьку здобу» зіграла поперечина.

Проте, й за такої невиразної гри «червоно-жовті» могли здобути три залікові бали. Вбивчий момент мав Олександр Махинька, але на цей раз вже стійка воріт зіграла за гостей із Луцька.

Розв’язка у цій грі настала за дві хвилини до завершення другого тайму. Банальна обрізка у захисті, класний удар вдається Сергію Вишневському, який і поставив «жирну» крапку в цій грі.

3:3 – бойова нічия, яка, мабуть, більше задовольнила «Любарт».

«Галицька здоба» – «Любарт» – 3:3 (3:1)

«Галицька здоба»: Денчук, Жук, Богданов, Галянт, Махинька, Стефанків, Сивак, Тригубець, Горбей, Єлфімов

«Любарт»: Янчук, Лавренчук, Піддубний, Сизик, Козачок, Лисенко, Заболотний, Романюк, Кузьмич, Ничипоренко, Вишневський, Жук, Назарчук, Шитов

Голи: Тригубець, 8, 16, Сивак, 12 – Сизик, 8, Козачок, 22, Вишневський. 38

Попередження: Стефанків, 38, Богданов, 38 – Ничипоренко, 19, Вишневський, 27, Козачок, 28.

Кращі гравці за версією пресслужби: Богдан Стефанків – Сергій Вишневський

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*