Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» та «Фуджікура» переможця не виявили - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» та «Фуджікура» переможця не виявили

Сергій Тригубець

Вчора, 11 лютого, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) продовжилися змагання у найсильнішому дивізіоні Львівської області.

Зокрема, було зіграно два поєдинки 12-ого туру.

В одному з них львівський футзальний клуб «Галицька здоба» зустрівся з «Фуджікурою».

На жаль, для підопічних Сергія Тригубця й цей матч виявився не переможним. Ведучи у рахунку, «пекарі» примудрилися за дві хвилини до завершення гри пропустити й задовольнитися одним заліковим балом.

Відсутність Панасюка, Богданова, Жука

Через різні причини матч із «Фуджікурою» пропустили безперечно лідери ФК «Галицька здоба». Без них «пекарям» не вистачало конструктиву в атаці. Хоча, й навіть за таких умов три очки наша команда таки могла здобути.

Дебют Олександра Горбея та Нікіти Єлфімова

Перед початком другого кола керівництво та тренерський штаб «пекарів» прийняло рішення заявити Нікіту Єлфімова та Олександра Горбея. Обидва колишні гравці «Benteler» дебютували саме у матчі проти «кабельників». До слова, Сашка навіть було визнано кращим гравцем матчу в складі нашої команди.

Також читайте:   Яким видався футзальний сезон для Ігоря Воробуса

Успішний перший і провальний другий тайм гри

Як і у матчі Другої ліги України, так і у цьому, «червоно-жовті» знову провалили другу половину зустрічі. Ніби починаємо непогано, але щось відбувається після перерви. Сподіваємося, що тренерський штаб розбереться у причинах невдач, як і при поганій грі у захисті проти п’ятого польового гравця.

Забивний Тригубець

Граючий тренер нашої команди знову забиває й так виглядає, що поступово повертається до своєї справжньої форми. Так тримати!!!

Ситуація в турнірній таблиці

Нічия у грі проти «Фуджікури» суттєво похитнула шанси «Галицької здоби» на чемпіонство. Не враховуючи гру пропущену гру, «пекарі» відстають від лідера аж на 9 (!) балів.

Матч із «NG Metal»

У наступному турі, який відбудеться вже найближчої неділі, 16 лютого, наша команда зіграє напевно ключовий поєдинок цього чемпіонату проти «металістів» в якому як одну, так іншу команди задовольнить лише перемога.

Вболіваємо за «пекарів», адже ваша підтримка зараз потрібна як ніколи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*