Німецький автор в гостях у Кості Грека! - Блог про Львів

Німецький автор в гостях у Кості Грека!

Костя Грек

«Прошу в гості до Грека Кості!».

Під цим рекламним гаслом має повне право провести увесь наступний тиждень пишучий комік Костя Грек.

На запрошення легенди львівських вулиць наше місто відвідає німецький письменник Цезар Розалес-Міранда. У вечори з 11 по 13 лютого він проведе з Костею серію спільних заходів з популяризації його книги «Досить бути провінцією…».

Цей твір, в його німецькій версії («Schluss mit Provinzialismus»), ми охоче рекомендуємо усім тим, хто зараз ламає голову над найкращим подарунком для своїх німецькомовних знайомих чи друзів, і водночас хоче долучитися до міжнародної промоції нашого чудового міста. Пан Цезар уже не вперше у Львові. У 2016 році він був одним із закордонних гостей Львівського Форуму Видавців.

Власне тоді він і познайомився з нашим епатажним автором. На щастя за плечима у гостя був багатий журналістський досвід, тож він не злякався дивного суб’єкта в античнім костюмі, що на всю вулицю щось горлав німецькою мовою.

Також читайте:   Поет житиме доти, доки читатимуть його вірші

Таким чином письменник став одним з перших німецьких покупців Кості і зобов’язався вряди-годи представити його твір ще й на книжковій виставці у Франкфурті…

Запрошуємо Вас відвідати першу офіційну презентацію «шлюсу», що відбудеться у Центральній міській бібліотеці ім. Л. Українки на Мулярській, 2а; вівторок, 11 лютого 2020р., о 18:30 (підніматись на 4 поверх, відділ «Абонемент»).

З вами спілкуватимуться легендарний Костя Грек та його гість Цезар Розалес-Міранда!!!

А заодно нагадуємо, що книги Кості Грека («Досить бути провінцією…» та «Два солоних чебурека») ви можете придбати у центрі: у суботу-неділю на рекламних акціях самого автора чи в будь-який інший день на стелажі коло будинку за адресою м. Львів, пл. Ринок, 31, що за рідким виключенням працює без вихідних з 10:00 до 19:00.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*