Прокат на Буковелі по планшетах. Щось нове?

Прокат по планшетах

Розумію, тема коронавірусу в Україні є головною на даний момент, але є й інші теми, які варті уваги наших читачів.

Як не крути, а зимовий сезон покатульок на лижах та сноубордах продовжується. Тому, вже зараз розповім про особливості прокату спорядження у такому популярному курорті як Буковель.

Нещодавно я побачив там новинку.

Отже, буквально тиждень тому автор цих рядків разом із колегами поїхали кататися на лижах саме у Буковель. Маю свої лижі, але цього разу вирішив взяти їх на прокат. Транспортувати їх також не так то просто як здається на перший погляд.

Поставили автомобіль на стоянку й пішли, як завжди, брати на лижі на прокат. Так, була черга, вона зайняла у мене хвилин п’ятнадцять. Підходжу до стійки, хочу вже заходити брати необхідний для покатульок пакет спорядження, а у відповідь чую, цитую: «Ви зареєструвалися на планшеті?».

Якому ще планшеті? Якщо чесно не знав що і сказати. Одразу ж у мене виникло запитання, а чому ніде нема інформаційних повідомлень, що треба попередньо зареєструватися. Але, це вже окрема тема для обговорення.

Пробую зареєструватия на планшеті.

Нічого складного нема. Людина вводить своє ім’я, прізвище, ріст, вагу й, увага, номер мобільного телефону. Саме на нього згодом має прийти смс-сповіщення із вашим номером замовлення. З цим кодом ти приходиш до працівника прокату, він знаходиться тебе у базі й за мить видає необхідний пакет спорядження.

Також читайте:   Поїздка Воробуса на гору Тростян (18.03.2013)

Людина міряє чи все підходить, залишає лижі, йде до каси, де має оплатити послуги й згодом аж принести чек і тобі видадуть лижі.

Нові технології – це добре, я тільки за них, але чи не здається вам, шановні читачі, що потенційний покупець витрачає аж занадто багато часу із цією всією процедурою?

Коли здаєш спорядження людині також треба пройти подібне. Ти приходиш після дня катання, даєш чек, здаєш лижі, від тебе все приймають, знову дають тобі цей чек, ти підходиш до каси, там черги, стоїш в ній, знову вертаєшся на прокат. Що за маячня?

Невже не простіше оплатити це все заздалегдіь? Наприклад, Ігор Воробус має картки для катання, які придбав заздалегідь. То чому я маю знову стояти в клятих чергах, які я ненаивджу?

Вічно придумають якогось руля. Якщо вже робити все по планшетах, то оплачувати за послуги прямо на місці.

Чи я не правий?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*