Цезар Розалес-Міранда – підсумки цікавого візиту - Блог про Львів

Цезар Розалес-Міранда – підсумки цікавого візиту

Цезар у Львові

Як завжди непомітно підкрався кінець робочого тижня, а з ним закінчився й п’ятиденний візит німецького письменника Цезаря Розалеса-Міранди до легендарного львівського автора Кості Грека.

Письменники мали у Львові надзвичайно плідну й насичену програму, яка охоплювала зустріч із керівництвом трьох українських видавництв, відвідини обласної організації Національної Спілки письменників України та кількох бібліотек. Як завжди у таких випадках, не обійшлося й без кількох авторських читань та ознайомчих екскурсій вулицями нашого чудового міста. Попри не найкращу львівську погоду, обидва автори програмою залишилися уповні задоволені та домовилися про низку кроків з стратегічної, взаємовигідної співпраці, що охоплюватиме період аж до наступного Львівського Форуму Видавців у Львові, запланованого, як відомо, на 16–20 вересня 2020. Про найцікавіші моменти знайомства німецького автора із Україною у наших наступних публікаціях.

Цезар Розалес-Міранда – перший, та не останній

Передусім зазначимо, що цей шанований письменник зовсім не з простого спортивного інтересу вирішив присвятити нашому чудовому місту тиждень своєї відпустки. Відкриємо таємницю: п. Цезар має досить серйозні наміри вже у найближчому майбутньому до колекції трьох країн, у яких видавалися його книжки, приєднати також і Україну. І наші герої не обмежилися тут лише намірами і простими деклараціями, а намітили кілька заходів для ширшого ознайомлення нашої читацької аудиторії із творчістю п. Цезаря, зреалізувати котрі планують вже до наступного Форуму. Отож, усе ще тільки починається.

Також читайте:   Незвичайні різдвяні традиції у різних країнах світу

Гадаємо, тому, що Костя Грек мав повну рацію, коли під час авторських читань у Ліцеї №28 (відомого, зокрема, через поглиблене вивчення іноземних мов) охарактеризував виконаний п. Цезарем на класній дошці напис, як лише перший його автограф в Україні. Перший, та аж ніяк не останній…

Більше про Костю Грека читайте ТУТ.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*