18 березня. Львів. Черговий день карантину

Пусті майданчики

Черговий день завершується, карантин триває, тому вже зараз отримуйте чергову порцію публікацій від Воробуса саме про коронавірус.

Як жив сьогодні Львів і ваш автор, у тому числі?

Отже, саме в цей день припинили курсувати електрички, міжобласні потяги, потрохи зачиняються дрібні магазини. Ви знаєте як я відношуся до скасування транспорту. Так, це добре обмежити їзду людей туди, сюди, але є багато таких, які живуть у селі, біля Львова і як їм добиратися на роботу? Серед них медики, працівники кол-центрів тощо. Чи пох?

Адже окрім коронавірусу є інші важкі хвороби, хтось чекає народжувати дитину. Одним словом, не весело.

Та, таки повертаємося до теми коронавірусу. Як на нього реагували сьогодні у нашому з вам місті?

Пересувався по ньому я мало, все-таки, стараюся більше сидіти вдома й берегти себе вірусу, але тим не менше виходив.

Що вдалося побачити?

Отже, 12 година дня, +10 градусів тепла, гріє сонечко, аж хочеться йти гуляти, а на такому популярному дитячому майданчику жодної людини. Ще кілька тижнів тому, незважаючи на морозяну погоду, було безліч батьків із дітьми. Зараз же їх нема, всі бояться. Плюс вчора в інтернеті активно поширювали фейк ніби то дітям заборонено виходити на вулицю і за це каратимуть серйозними штрафами.

Також читайте:   Ремонт вулиці Городоцької триває

Що я можу на це сказати? Інформацію треба ретельно перевіряти, а не піддаватися черговій паніці. Хоча, з іншого боку, обмеження пересування дітей на вулиці – це добре. Сам був молодим і знаю як діти між собою дружать.

Пусті вулиці

Півтори години перед тим, вулиця Зелена. На цій вулиці завжди є рух, особливо у ранню пору дня. Зараз же спостерігається зовсім інша картина. Транспорту фактично нема, а якщо й він їздить, то в салоні дуже мало людей.

Вулиця Зелена

Люди бояться. Також зауважив, що побільшало людей у масках. За неможливості їх купити у аптеках люди об’єднуються в спільноти й шиють все власноруч. Відкрию маленький секрет, незабаром на цьому ресурсі буде пост присвячений саме темі масок.

Супермаркети і магазини

Вони працюють, в одних із них (Вопак) заходив. Людей не так багато як здається, але натомість працює лише одна каса. І як тут не потрапити на скупчення людей? Надягати маску?

На цьому все. Завтра буде новий день, день карантину. Якщо все буде добре, то спробую взяти велосипед і поїздити найближчими вулицями аби побачити щось цікаве.

Будьте здорові й пильнуйте себе!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 18.03.2020 пише:

    Чекайте завтра статтю “19 березня. Львів. Черговий день карантину”
    Післязавтра “20 березня. Львів. Черговий день карантину”
    А потім ще “21 березня. Львів. Черговий день карантину”

    По телевізору одне те й саме, по радіо одне те й саме, на блозі у Гороба також двое одне те й саме розпусують 🙁

    Скоро від одноманітності прийдеться читати статті Терентьєва про футбол… Буду третім, бо паходу їх поки читає тільки Гороб та сам Терентьєв 🙂 🙂 🙂

    • Vorobus 18.03.2020 пише:

      Далі буде ще цікавіше…

      • The Notorious B.I.G. 18.03.2020 пише:

        19 березня. Рівне.
        19 березня. Тернопіль.
        19 березня. Луцьк.

        ??? 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*