Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» мінімально поступилася «CoreValue» - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» мінімально поступилася «CoreValue»

CoreValue - Галицька здоба

Вчора, 8 березня, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) продовжилися змагання у найвищому дивізіоні Львівської області. Зокрема, було зіграно чотири поєдинки передостаннього, 15-ого туру.

В одному з таких матчів футзальний клуб «Галицька здоба» зустрівся з «CoreValue». У першому колі змагань суперники розписали мирову – 1:1, а зараз ведуть боротьбу на різних полюсах турнірної таблиці.

Якщо «CoreValue» перед цією грою ще не втрачав шансів на чемпіонство, то «Галицька здоба» вже вище четвертого місця стрибнути не може й вирішує локальні завдання.

Тому, на правах фаворита краще розпочали гру саме підопічні Євгена Москвіна, які вже у дебюті зуміли відзначитися. Спершу граючий тренер «айтішників» влучив у стійку, а вже у наступній атаці Орест Патько не змарнував свій момент – 1:0.

Здавалося «пекарі» мали би огризнутися, але цього не було. Граючи в обмеженому складі (6 чоловік-авт.) наша команда захищалася, лише зрідка атакуючи.

У складі суперника могли забивати Андрій Перун, Орест Патько, але кіпер нашої команди Ярослав Шуптар був на висоті. До слова, Ярік провів вчора класний матч і недаремно після фінальної сирени його було визнано кращим у складі «Галицької здоби».

Повертаючись до гри, варто зазначити, що перший по-справжньому момент «червоно-жовті» створили на 8-й хвилині. Небезпечно пробивав Нікіта Єлфімов, але вже воротар «CoreValue» Ярослав Морикишка був на висоті.

Також читайте:   Україна піднялась на п’яте місце у рейтингу футзальних збірних Європи

А ближче до завершення першої п’ятнадцятихвилинки «Галицька здоба» рахунок у матчі зрівняла. Відсидівшись у захисті, «пекарям» вдалася зразкова контратака. Сергій Тригубець віддав, а Богдан Стефанків не схибив – 1:1.

Могла наша команда піти на відпочинок й ведучи у рахунку, але після удару все того ж Єлфімова за «синіх» зіграла стійка.

Другий тайм цієї гри став справжньою окрасою туру. Команди не хотілися миритися з нічийним результатом й робили всі можливі спроби вирвати перемогу.

Так, моментів у суперника було значно більше, але й у «Галицької здоби» їх не бракувало. Зокрема, могли забивати Данило Сивак і Богдан Стефанків, але першого підвела майстерність, а після удару другого за «CoreValue» вдало зіграв Ярослав Морикишка.

Апогей зустрічі настав за 2 хвилини до завершення поєдинку. Затяжна атака суперника завершилася здається прости ударом Євгена Москвіна з яким захист і воротар «пекарів» впоратися не зуміли.

1:2 – поразка «Галицької здоби», яка стала для нашої команди четвертою у чемпіонаті.

«CoreValue» – ФК «Галицька здоба» – 2:1 (1:1)

«CoreValue»: Морикишка, Патько, Тедіков, Малецький, Москвін, Дудаш, Ліщинський, Баран, Зінич, Зубрицький, Дячук

ФК «Галицька здоба»: Шуптар, Стефанків, Тригубець, Сивак, Єфімов, Галянт
Голи: Патько, 2, Москвін, 28 – Стефанків, 13

Попередження: Морикишка, 26, Патько, 28

Кращі гравці за версію пресслужби: Андрій Перун – Ярослав Шуптар.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*