Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» розписала мирову з «Бастіоном» - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» розписала мирову з «Бастіоном»

Нічия з Бастіоном

У неділю, 1 березня, у палаці спорту «Галичина» відбувся черговий тур у Гранд лізі Львівщини.

Для «Галицької здоби» поєдинок проти «Бастіону» був вкрай важливим, адже перемога над суперником зберігала ще шанси на продовження боротьби за медалі. Будь-який інший результат ставив би крах надіям «пекарів».

І з перших хвилин цієї гри кращим виглядали гравці суперника. Вони раз за разом турбували володіння Антона Денчука, але воротар «пекарів» грав впевнено.

Але, й він був безсилим, коли протягом двох хвилин Назар Цимбаляк і Віталій Багряк зробили рахунок – 2:0 на користь «Бастіону».

Звичайно, що у плани «Галицької здоби» поразка не входила й гравці нашої команди робили спроби аби відігратися. Як кажуть, зуміли зібратися у потрібний момент. Найцікавіше, що за деякий час (шість хвилин) рахунок у матчі був рівним.

Безперечно, головним героєм цих епізодів став Богдан Стефанків, який у цій грі був справжнім левом. Спершу він вдало замкнув класну атаку за участю Олександра Махиньки й Олега Галянта, а потім і сам поборовся у моменті до кінця й невідпорно пробив повз воротаря «Бастіону» Ігоря Стасюка.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ 2021. ФК «Галицька здоба» - МФК "Армікс-Юність" В.Білка. Анонс

2:2 – після першого тайму й боротьба за «вікторію» перенеслася на другу половину зустрічі.

Вона, до слова, стала не менш цікавою. Моментів команди створили на багато ігор вперед, але зуміли забити лише два м’ячі.

Спершу знову одним із героїв епізоду виступив Стефанків. Богдан у потрібний момент підхопив «шкіряного», пройшов по паркету і зряче віддав на Олега Галянта. Другий номер «Галицької здоби» не схибив.

А розв’язка ж у грі настала на останній хвилині другого тайму. До кінця залишалося 43 секунди, коли «Бастіон» вдало розіграв розіграш п’ятого польового гравця. Кривдником нашої команди став Назара Цимбаляк.

3:3 – бойова нічия, яка за два тури до завершення чемпіонату позбавила «Галицьку здобу» будь-яких шансів на здобуття комплекту нагород.

«Галицька здоба» – «Бастіон» – 3:3 (2:2)

«Галицька здоба»: Денчук, Шуптар, Партика, Стефанків, Тригубець, Махинька, Сивак, Галянт, Єлфімов

«Бастіон»: Стасюк, Савич, Пушак, Цимбаляк, Багряк, Косий, Іванишин, Лаба, Любуська, Кузик, Сікач

Голи: Стефанків, 10, 12, Галянт, 25 – Цимбаляк, 5, 30, Багряк, 6

Попередження: Махинька, 21

Кращі гравці за версією пресслужби: Назара Цимбаляк – Богдан Стефанків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*