Коронавірус у Львові. Яким був черговий день карантину для Львова - Блог про Львів

Коронавірус у Львові. Яким був черговий день карантину для Львова

Карантин у Львові

Продуктів у супермаркетах помітно поменшало.

Сьогодні були в “Арсені”. Більшість покупців і весь персонал у масках. Все частіше бачу людей в рукавичках – лікарських оглядових та звичайних господарських. Вранці купила собі й чоловіку з тканини – для садово-городніх робіт. Принаймні їх можна випрати.

Завітали у ЄВУ – а раптом є антисептики. Ні, немає. Купили найдешевшу чоловічу туалетну воду (там спирт 75 градусів). Виробник – Чернівці. Я й не знала, що наші парфуми виготовляють. Частіше ОАЕ і Турція зустрічалися. Поповнили запаси мила. Воно буде зараз закінчуватися швидше.

Приємний сюрприз чекав нас в аптеці DS біля Галицького ринку. Там продали етиловий спирт без рецепту. Ще й парацетамол у них був. У своєму районі заходили в кілька різних аптек – парацетамолу немає зовсім. Взяли також спиртові серветки. Дуже корисна і зручна річ для дезінфекції телефонів.

Також читайте:   Сквер на розі вулиць Студентської та Левицького

На вулицях людей мало. Більшість виходить і справді за продуктами – в руках пакети. Маршруток майже нема. А ті дві, які проїхали повз нас, були майже порожніми. Мабуть, правила про 10 пасажирів все ж таки дотримуються.

Працюємо вдома. Свекруня написала на роботі заяву про відпустку за власний рахунок до 3 квітня. Зараз шиє собі марлеві маски (на жаль, вони частого прання не витримують) і дезінфікує поверхні. Нам дешевше, якщо вона хоча б цей час вдома перебуде навіть без зарплати, ніж притягне якесь ГРВІ з роботи. А вона у цьому майстер.

Швидше б уже повернутись до звичного життя. Без масок і паніки. А ні – читаю, у вівторок РНБО може ввести НС по всій країні.

Приїхали…

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*