Краще бути невдоволеним, але точно небайдужим

Комунальні платежі

Зараз я хочу торкнутися дуже важливої та складної теми. Одразу кажу, я розумію, що думки щодо цього поста будуть різні. Хтось підтримає, а хтось – ні. Це – нормально.

Ми з вами зіштовхнулись з важким часом. Як морально, як фізично, так і фінансово. Непросто усім. Кому було важко, стало ще важче. Кому було добре – стало гірше і, повірте, він це також відчуває не менше ніж той, кому було погано. Адже кожен звик жити так, як він жив, звик до тих умов, котрі створив собі завдяки своїй праці.

Ми щодня звинувачуємо усе: сусіда, який заробляє більше ніж ми. Владу, яка не робить так, як ми вважаємо за правильне.
Ми – люди, щодня невдоволені. І це нормально. Така вже наша людська натура.

Найголовніше щоб ми були невдоволені собою, собою вчорашнім. Ми щодня удосконалюємось. Ми живемо в час, коли прокачати власний скіл(вміння) надзвичайно просто, головне – бажання.

У кожного з нас є помешкання у якому ми живемо. Помешкання, у якому ми створюємо свій комфорт, в якому проводимо час на вихідних з друзями, з рідними після роботи, чи навіть наодинці з собою.

І зараз прийде час оплати певних послуг, а саме – квартплату: воду, газ, світло, прибудинкову територію, тощо. Квартплату, з якої потім наші ЛКП оплачують такі чинники здорового та щасливого життя як: електроенергія, ліфт, прибирання, сміття, наразі це ще і дезинфектори та безліч інших речей. Так, ми завжди невдоволені чимось і ЛКП не є ідеальною інстанцією. Але воно є! Якщо ви чимось невдоволені – пишіть, будемо разом виправляти ситуацію! Але воно дбає про нас і допомагає у вирішенні тих чи інших питань, так, як може, так, як є на сьогодні. Якщо ми залишимо їх наодинці, з часом ми залишимось з купами сміттям ще більшими, з містом ще бруднішим та ще більш небезпечнішим для існування.

Також читайте:   Де у Львові будуть локації на обливаний понеділок

БУДЬ ЛАСКА! Сплачуйте регулярно ваші платіжки. Не будьте байдужими! Наш з вами комфорт це не лише оплачений інтернет. Наш з вами комфорт та добробут – це наша свідомість. Давайте зробимо все для того, аби нам перед собою не було завтра соромно за те, якими ми були вчора.
Оплачувати можна по неті, не треба нікуди йти та наражати себе на небезпеку! Якщо потрібна з цим допомога та роз’яснення – пишіть, розберемось.

Найголовніше – не будьте байдужі. Краще бути невдоволеним, але точно небайдужим.

Автор статті: Razan.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*