Про короВАвірус, проблеми велосипедистів й апогей футзального сезону - Блог про Львів

Про короВАвірус, проблеми велосипедистів й апогей футзального сезону

Воробус у Польщі

Витримав Воробус паузу й вже зараз повертається на блог із своїми публікаціями. І, як завжди, спершу трохи філософії.

Отже, про що думаю на цей раз?

КороВАвірус

Не знаю як кому, а мені ця тема вже так набридла. Так, проблема може й є в Європі та світі загалом, але ж не до такої міри. В Україні на цьому ще й вирішили нормально заробити. Купити маску дефіцит, антисептики теж, інтернет-видання навіюють паніку, влада лише хизується яка вона класна. Та вже заспокойтеся нарешті. Корона вірус реально переростає вже у Коровавірус.

Проблеми велосипедистів

За коронавірус люди думають, а за свою поведінку чомусь ні. Ще й подейкують що у Львові мають закривати психіатричну лікарню. Так ось, наше місто – компактне. Це, думаю, не є секретом як і те, що я полюбляють їздити на велосипеді.

Вчора, коли трохи потепліло, вирішив проїхатися на цьому виді транспорту. Щоб оминути корок на дорозі з’їхав на широкий тротуар щоб це все оминути. Їду, і тут мені на зустріч “дядечко”. Я розумію, що велосипедом треба їхати по дорозі, пробую щось пояснити. Чоловік явно був агресивно налаштований. І де такі беруться у світі?

Також читайте:   Про потужний "Benteler", відсутність сну й велопарковку

Це знову ж таки підкреслює проблему велосипедного транспорту у Львові. Особливо у центрі міста немає де їздити.

Важливі футзальні матчі

У найближчі три дні на мене очікує так званий апогей зимового сезону. Спершу у суботу та неділю мені доведеться зіграти за команду «ASG-WOLF» в обласній Бізнес-лізі проти «Журфаку», а потім у понеділок у «Benteler» буде останній шанс зачепитися за медалі першості «Gold Business League» у грі проти потужного «Вір Захібуд».

Якщо би вдалося взяти дев’ять очок в цих іграх, т обуло би дуже й дуже добре. Але, все на свої місця розставить її величність гра.

Тривалі вихідні

Якраз через футбол доведеться пропустити нагоду поїхати у гори. Давненько я там не бував, особливо у зимову пору року, а пора би вже. Не встиг оглянутися, а тут вже весна. Тому, наразі невідомо чи буде вилазка у гори зараз чи вже тоді, коли буде тепло.

Сюрпризи

А ще незабаром на читачів блогу, який зараз читаєте, очікує низка пізнавальних постів. Автор цих рядків матиме більше часу аби розвивати теми, тому не лінуйтеся заходити до нас.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*