Як львів’яни дотримуються карантину - Блог про Львів

Як львів’яни дотримуються карантину

Маска на Підвальній

Тема коронавірусу й на далі залишається актуальною в нашій країні. Ще б пак, з кожним днем рівень захворюваності зростає. Зокрема, за вчорашній день в Україні за фіксовано більше як сто людей, які носять у собі клятий вірус.

Тому, і МОЗ і влада міста просить по можливості сидіти вдома й не виходити на вулицю, особливо там де є скупчення людей.

Вчора надворі було тепло, я витягнув із гаража свого «агрегата» й поїхав прогулятися містом. Саме таким чином я хотів глянути чи дотримуються наші люди карантину.

Що я побачив читайте нижче.

Отже, перша моя зупинка – це вулиця Підвальна. Прочитав в і Інтернеті, що там у парку вивісили величезну маску. Так, інформацію можу підтвердити. Маска дійсно є й вона спонукає її одягати, особливо у людних місцях.

Людей у парку було не багато, лише я і двоє інших велосипедистів. Про них також буде окрема розмова.

Їду далі, машин на вулиці мало, тому не те що можна, а треба їхати по проїзній частині.

Площа Ринок

Такою одну з головних вулиць міста я давно не бачив. Людей дуже мало, туристів нема, а місцеві мешканці бояться гуляти, а тим більше сидіти у центрі міста.

Площа Ринок

Знову велосипедисти. Їх дуже багато. На двохколісних їздять і діти, і чоловіки й навіть сімейні пари.

Також читайте:   Сьогодні у Львові урочисто відкриють головну ялинку міста

«Хто зараз має велосипед, той король», – сказав дідусь, що сидів на лавці. Можливо й він правий.

Минаю центр, проспект Свободи. Влада міста вирішила нарешті розпочати роботи із реконструкції фонтану. Зараз на проспекті Свободи «шукають мамонтів».

Проспект Свободи

Минаю це все, біля Оперного театру є велосипедна парковка. Зауважую, що там хтось прищепив «агрегат», довго не приходив за ним і хтось зняв колеса. І таке буває.

Їду далі. ТЦ «Форум». Теж пусто, людей немає взагалі.

Так, люди гуляють, але їх не багато.

Проспект Чорновола, місцевий парк.

Людей побільшало, але всі вони зберігають дистанцію один від одного. Трапляються й унікуми, які зібралися на пікнік і навіть розпалили вогнище. Це поодинокі випадки.

Футбольне поле. Хтось копає м’яч. Подумав, що зібралися люди аби грати у футбол, під’їхав ближче, але, як виявилося, це мама з сином копають «шкіряного» один до одного.

Сидить бомж, я питаю як проїхати на вулицю Замарстинівську. Дивує, адже каже, що близько підходити не можна, адже коронавірус.

Велосипеди

Топольна

Місцева школа. Майданчик біля неї пустує. Знову велосипедисти. Їх дужеееее багато.

Якщо зробити підсумок, то у Львові до людей вдалося достукатися. Місцеві мешканці дійсно мало гуляють, а якщо цей роблять, то безпечно.

Є випадки, що порушують умови карантину, але їх мало.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*