Зручний та стильний зал для конференції у Львові - Блог про Львів

Зручний та стильний зал для конференції у Львові

конференц-зал

Конференції вважаються ефективним засобом ведення бізнесу, розширення ділових зв’язків, розвитку промислових, дослідницьких або торговельних відносин. Організація такого заходу потребує наявності не тільки професійних фахівців, що викладають цікаву і корисну інформацію з оптимальною подачею. Для вдалого проведення конференції необхідна відповідна локація, здатна задовольнити всі потреби як організаторів, так і запрошених гостей.

Адаптований під всі сучасні вимоги конференц зал у Львові пропонується п’ятизірковим готельним комплексом BANKHOTEL, розташованим у самому історичному центрі міста. Завдяки зручному розташуванню добратися до цього залу можна з будь-якої точки Львову без зайвих затримок. Величезний конференц-зал CONGRESS HALL має площу в 500 м2 та може прийняти до 270 одночасно.

Запропонована оренда конференц залу у Львові дозволяє вирішити питання організації бізнес-заходу будь-якого формату – семінару, тренінгу, презентації, майстер-класу, автограф-сесії, навчального курсу та не тільки. При бажанні ви маєте змогу забронювати локацію для заритої ділової зустрічі на невелику кількість осіб – від 10 гостей. Для цього буде застосоване розмежування локації мобільними перегородками.

Який конференц зал пропонується в BANKHOTEL?

Атмосфера конференц-залу надихає до сприймання інформації, дружньої співпраці, спілкування. Стильний інтер’єр, створений провідними дизайнерами сучасності, доповнений зручними меблями, освітленням. Зал має не тільки гарний вигляд, але й:

  • необхідне технічне оснащення інноваційним обладнанням;
  • системи кондиціонування повітря, опалення;
  • доступ до гардеробної, санвузлів.
Також читайте:   Якою буде погода у Львові у листопаді?

Додатково слід відзначити наступні переваги бронювання конференц залу в BANKHOTEL:

  • можливість замовлення смачної їжі, напоїв, десертів для гостей в форматі кава-брейків, обідів, ланчів, банкетів, кенді-бару;
  • можливість скористатися додатковими послугами організації трансферу, розміщення гостей в комфортабельних апартаментах п’ятизіркового готелю;
  • наявність зони паркування з професійною охороною, розрахованої на 20 автомобілів;
  • спеціальний підйомник, розташований біля головного входу до готелю, який призначений для потреб маломобільних осіб;
  • наявність на території готелю ресторану, арт-бару, винного бару для можливості продовжити знайомство або ділову зустріч в більш комфортних умовах;
  • наявність тренажерного залу, СПА-процедур з масажами, салону краси для забезпечення комплексного обслуговування гостей на вищому рівні.

конференц-зал

Як замовити зал для конференції?

Щоб замовити зал для конференції в шикарному сучасному готелі, розташованому в історичному центрі Львова, скористуйтеся online формою на сайті BANKHOTEL чи зв’яжіться з менеджерами у зручний спосіб. Для бронювання зручної локації CONGRESS HALL уточнюйте потрібний день та час, а також кількість запрошених осіб, необхідність надання додаткових послуг.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*