Огляд смартфону Xiaomi Redmi Note 8T - Блог про Львів

Огляд смартфону Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi Redmi Note 8T

Тема коронавірусу безперечно залишається основною у світі й Україні, загалом, але є й інші теми, про які автор ресурсу буде розповідати у найближчих публікаціях.

Зокрема, будемо говорити про мобільний зв’язок. Ігор Воробус давно хотів собі купити новий апарат і нарешті це вдалося зробити. Проблема у старому – мала кількість пам’яті й розбитий екран. Звичайно, в останньому винен я, а ось пам’яті реально було замало.

Програми з часом просили оновлення, додатків не міг поставити тих, які хотів, тому вже подумував за новий апарат.

Купив собі Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB і можу сказати, що на даний момент повністю задоволений апаратом. До речі, смартфони по нормальних цінах можете замовляти тут: https://elmir.ua/cell_phones/.

Xiaomi Redmi Note 8T

Основні характеристики Xiaomi Redmi Note 8T

Пройдемося по кількох його характеристиках.

  • Оперативна пам’ять у пристрою – 4 ГБ. Це багато й телефон може одночасно працювати з багатьма програми і не зависати.
  • Системна пам’ять складає 64 ГБ. Можна вже не думати чи оновлювати програму чи ні. Що мені ще сподобалося, так це окремий слот для картки пам’яті до 256 гб. В старому телефоні я міг вставити або іншу сімку або ж картку пам’яті.
  • Камера у Xiaomi Redmi Note 8T – 48 МП, фронтальна має 13 МП. Є багато режимів зйомки.
  • Батарея – це важлива річ у будь-якому телефоні. Розмір – 4000 мАГ. Зарядки вистачає на півтора – два дні. Що подобається, так це швидка зарядка. За якихось хвилин 40-45 апарат вже заряджений і готовий до нового використання.
  • Що ще мені сподобалося в Xiaomi Redmi Note 8T, так це наявність технології NFC. Завдяки їй, я тепер можу розраховуватися у магазині без платіжної картки й за допомогою мобільного телефону.
  • Є сканер відбитку пальця. Ти один раз зробив відбиток і більше не треба вводити тих набридливих паролів. Ну, і вже ніхто не буду дивитися у ваш телефон, коли ви десь відійшли.
  • Операційна система – Android 9.0.

Сам по собі апарат не важкий, лише 200 грам, але достатньо таки габаритний.

У комплекті з телефоном йде невеличкий чехол, зарядний пристрій та інструкція, яка є на багатьох мовах.

По мірі можливостей буду й на далі досліджувати цей апарат і знайомити з ним наших читачів на сторінках блогу, що зараз читаєте.

До речі, є прикол тут з технологією WI-FI. Як пояснили мені спеціалісти Інтернет-магазину elmir.ua, щоб вам не «рубало» інтернет, маршрутизатор має бути з підтримкою частоти 5 ГГЦ.

Більше про телефон Xiaomi Redmi Note 8T дивіться у наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Roman T 09.04.2020 пише:

    Файно! Чекаю продовження огляду 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*