Підсумки роботи блогу Воробуса у березні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у березні

Березень минув

Давненько ми не підводили підсумків роботи блогу Воробуса за конкретний період часу, а саме місяць.

Чому так сталося? Мабуть тому, що не мав часу це зробити. Коронавірус загнав мене у квартиру, то ж зараз маю значно більше часу чим було його колись. Тому, й не дивно, що у березень місяць став саме тим місяцем, коли вдалося видати у світ нормальну кількість публікацій, а це 61.

Писав не лише я, а й інші люди. Висловлюю подяку Арвеніті, Артему Терентьєву, Разану, Янусі, Пілігриму що долучилися до наповнення даного ресурсу. Воробус не завжди встигає бути усюди, тому що є такі люди.

Що було цікавого у березні?

Звичайно, головною новиною останнього місяця є тема коронавірусу. Пандемія турбує всіх, люди вмирають по цілому світі й Україна не стала виключенням. На даний момент на території нашої Батьківщини зафіксовано 17 (!) летальних випадків.

У березні змушений був засісти вдома, тому завдяки людям з різних регіонів вдалося зробити низку репортажів з різних регіонів нашої країни. Як там дотримуються карантину, які настрої панують серед місцевого населення й не тільки. Сподіваюся, що у квітні місяці будуть нові репортажі.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Елітний раунд. Результати третього ігрового дня

Зокрема, вже давно напрошуються новини з Івано-Франівська, Вінниці та Южного.

Окрім цього майже через день ділюся новинами з життя Львова. Як не крути, а я деколи виходжу з хати, намагаюся щось побачити. Тому, думаю з цим проблем не буде.

Не лише темою коронавірусу жив автор цих рядків.

Ще до запровадження карантину багато куди їздив, то ж тематики із подорожей назбиралося вдосталь. Саме в час посиденьок вдома потрохи викладаю свої заплановані дописи. У квітні місяці їх значно збільшиться.

Не писати ж лише про сумне.

А ще наприкінці березня блог Воробуса офіційно анонсував відкриття свого представництва у соціальній мережі телеграм. Я вже писав раніше, що воно було вже раніше, але у тестовому режимі. Побачимо як воно приживеться зараз.

Така «улюблена» тема футболу на даний момент відпала. Змагань нема й довго ще не буде. Тому, з грою мільйонів поки пауза.

Бережіть себе, не хворійте й пам’ятайте, що береженого – Бог береже. Будьте здорові.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*