Підсумки роботи блогу Воробуса у квітні 2020 року - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у квітні 2020 року

Квітень закрито

Останній день другого весняного місяця завершується, тому настав час підвести його підсумки.

Що вдалося зробити на цей раз, чого очікувати у майбутньому та багато іншого читайте у черговій статті на блозі Воробуса.

Отже, головна тема «випуску» – пандемія коронавірусу. Клятий вірус нікуди не дівся, люди й далі хворіють, кількість інфікованих в Україні стабільна й через день перевищує кількість у 500 чоловік.

Не знаю як влада думає послаблювати карантин, але чує моє серце з масками ми будемо ще довго тягатися.

У квітні місяці ми багато часу приділяли «короні», завдяки нашим читачам вдалося зробити цікаві репортажі з різних міст України. Дасть Бог буде все добре, то у травні продовжимо.

Принаймні надіюся на контакт людей із нашою редакцією.

У квітня також на рік старшим став автор цього ресурсу. 33 – це, звісно, не привід для печалі, але пора вже мені задуматися над майбутнім, як і над своєю вагою. За час карантину серйозно набрав, тому доводиться їздити на велосипеді вулицями міста аби хоч трохи тримати себе у формі.

Також читайте:   Любов і різниця у віці

Є й злісні ненависники двохколісних. Саме у цьому місяці мені порізали колесо біля магазину. Що тут сказати, Бог суддя цій людині.

Знову відкрив для себе Львів з іншої сторони. Вдалося з’їздити на Левандівку, у Брюховичі й навіть завітати на місце гибелі геніального Володимира Івасюка.

Про футбол, футзал ми пишемо мало. Змагань немає, ну, хіба що Артем Терентьєв підганяє нам цікавинки за що йому велика подяка.

Ну, і найголовніше. У 2020 ми святкували Великдень онлайн. Чесно, я не думав, що у 2020 року, у роки новітніх технологій якийсь вірус може сховати всіх людей у домівках.

Як співав покійний Кузьма – «такого нам більше не треба».

Про що будемо писати у травні?

Тему коронавірусу не оминатимемо, як і туризм. Розумію, кордони поки що закриті й невідомо коли можна буде їхати в улюблені країни, а ось вітчизняний туризм, так виглядає, схоже що буде у попиті.

Тому, про подорожі в Україні будемо говорити багато.

Не хворійте, бережіть себе й читайте блог Воробуса, адже ми працюємо для Вас.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*