“Син Божий” - Блог про Львів

“Син Божий”

Син Божий

Карантин ніхто не відміняв. Навпаки, на сьогоднішньому засіданні уряду його продовжили до 11 травня. Це пов’язано з тим, що пік захворюваності не зменшується.

Тому, мусимо далі себе обмежувати, ходити у масках і берегти себе та своїх рідних. Вони ж для нас найдорожчі люди.

Чим же зайнятися в умовах карантину?

Як варіант читати блог Воробуса, а ще можна дивитися цікаві фільми. Саме так зробила наша постійна дописувачка й авторка багатьох постів – Арвеніта.

Нещодавно вона переглянула новий фільм і ось які враження залишилися в неї від цієї картини.

Передивилися вчора фільм “Син Божий”. Цікавий такий. Зробила для себе такі висновки:

Отже:

1. Ті самі люди, які сьогодні тебе хвалять і підносять, завтра з такою ж легкістю будуть матюкати і проклинати.

2. Іноді натовп ухвалює жахливі речі. А може, і не іноді. Чи не лякає сьогодні така форма волевиявлення, як референдум, якщо згадати події більш ніж 2000-літньої давності?

3. Чим більше в тебе послідовників, тим більшою загрозою ти стаєш для влади. Будь-якої. І тим вищий ризик, що тебе фізично знищать. Особливо, якщо ти реально намагаєшся змінити життя на краще.

4. В епізоді, коли Ісус вперше зустрічає Петра, на питання “Що ти збираєшся робити?” Він відповідає: “Я збираюсь змінити світ” (не дослівно, але близько до суті). Отже, той, хто називає себе християнином, є послідовником Христа. Відповідно, має поділяти цю Його мету і прагнути здійснити її. Щоденна мета кожного християнина полягає в тому, щоб змінювати цей світ і робити його кращим.

На сьогодні це ще не все, адже вже за деякий час очікуйте на нашому ресурсі вже мої спостереження про те, як львів’яни поводять себе за час вимушеної відпустки.

Дочекайтеся…

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*