Таксі в умовах карантину

Таксі в умовах карантину

Черговий день настав, субота, вихідний день й аж хочеться йти в ліс на шашлик.

Проте, зробити цього не можемо, адже клятий вірус під назвою коронавірус і на далі лютує. Кількість хворих в Україні не зменшується, а навпаки зростає.

Тому, якби цього не хотілося, а вдома таки треба бути. А якщо й виходити, то робити це максимально обережно, без скупчень людей.

Вчора вашому автору треба було поїхати в інший куток міста. На велосипеді добирався би довго, пішки йти не варіант, то ж вирішив скористатися послугами таксі.

У ньому й їхати безпечніше, й воно швидко доставить. Плюс автору цих рядків хотілося побачити як в умовах карантину працюють служби таксі.

Зайшов у смартфон, вибрав «UBER-додаток», написав адресу куди й звідки їхати й за декілька хвилин мені прийшло сповіщення, що автомобіль очікуватиме на мене через три хвилини.

Ок, треба збиратися. За мить приходить нове сповіщення. Вже бува подумав, що це «водій на місці» й на вас очікує, а тут інше.

Сама служба таксі «UBER» прислала «меседж» щоб перед тим, як сісти у салон автомобіля я ретельно помив руки і по можливості сів на заднє сидіння.

Також читайте:   На Сихові з'явиться велосипедна доріжка

Руки я мию часто як і ношу з собою антисептик, але ж цікаво було глянути як буде себе поводити водій.

За три хвилини він прибув на місце, я запитався чи сідати мені позаду, чи можна й на переднє сидіння, на що він відповів – «при бажанні». До речі, «шеф» був у масці й одразу ж запропонував протерти руки антисептиком.

Відмовився, адже тільки що це робив.

Проте, порадувало що є всі засоби дезинфекції у салоні автомобіля. Саме так і має бути.

Пам’ятаю напередодні читав розповідь знайомої про її поїздку в таксі, то вона показувала цікаве фото як водій і пасажир на задньому сидінні відгороджені спеціальною плівкою.

Їхала вона тоді на «BOLT». У мене подібного не було.

Щодо моєї подорожі, то вона виявилася нетривалою. Вже за декілька хвилин Ігоря Воробуса доставили до бажаного пункту призначення, спосіб оплати у мене був безготівковий, тому жодних проблем не було.

Тут краще їхати чим у громадському транспорті й жодних проблем не виникає.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 25.04.2020 пише:

    Uklon теж пропонують антисептик. І водії в масках. Приємно 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*