Читай з Воробусом. Пауло Коельо та компанія - Блог про Львів

Читай з Воробусом. Пауло Коельо та компанія

Весна варварів

Продовжуємо читати книги. У першій частині рубрики «Читай з Воробусом» були розповіді про спортивні особистості. Тепер же про книги з наголосом «про життя».

«Весна варварів»

Заможний швейцарський бізнесмен опиняється на туніському курорті одночасно з групою молодих англійців із найвищих фінансових кіл Лондона, які приїхали відсвяткувати тут розкішне весілля. Але доки захмеліла компанія відсипається після святкової ночі, Велика Британія оголошує державне банкрутство.

Із заблокованими кредитками, раптом безробітні, в готелі класу «люкс», який за мить став для них недоступним, вони опиняються за крихітний крок від варварства.

Дебютна повість швейцарсько-німецького письменника Йонаса Люшера. 130 сторінок.

«Алхімік»

Хто не читав сучасного письменника Пауло Коельо? «Алхімік» – це мовби сучасний «Маленький принц». Глибока і проста книжка.

«Алхімік» – це чудова книга про чари, мрії та скарби, яких ми шукаємо скрізь, а знаходимо на власному порозі.

Пауло Коельо знає таємниці літературної алхімії. Книга читається на одному подиху. Лише 126-ть мініатюрних сторінок.

Також читайте:   Чому люди брешуть один одному?

«Диявол і сеньйорита Прим»

Ще одна книга Пауло Коельо, яка читається за один вечір.

У цій книзі визнаний майстер психологічної прози Пауло Коельо звертається до теми вибору. Вибору старого як світ, але в усі часи актуального – вибору між добром і злом, який кожен робить на підставі власних уявлень про ці глобальні категорії. Диявол приходить в маленьке загублене в горах село, принісши з собою спокусу – одинадцять золотих злитків, кожен з яких може назавжди змінити життя будь-якого місцевого жителя, розкривши перспективи нового життя. Але за це він зажадає велику плату. Який вибір зроблять жителі села? У кожного з них свої проблеми, свої мрії і свої переконання. Битва між добром і злом буде йти не на полі бою, а в душах цих людей.

256 сторінок теж читаються на одному подиху.

Далі неодмінно буде… Як то кажуть, Воробус у процесі читання.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*