Хто такий митний брокер та для чого він потрібен?

Хто такий митний брокер та для чого він потрібен?

Організація міжнародних вантажоперевезень – трудомістке та непросте завданн. І якщо у митно-брокерських компаній цей процес ретельно відпрацьований і не викликає особливих питань, то у власників компаній, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю, можуть виникнути труднощі.

Проблеми при перевезенні вантажів, які тягнуть за собою простої та фінансові втрати, часто виникають через оформлення на митниці. Процес декларування товарів вимагає глибоких знань українського і світового законодавства. Часом мінливого. З цієї причини досвідчені керівники довіряють справу митним брокерам. «УкрВіпСервіс» – один з найбільш перевірених і надійних в своїй сфері: https://www.uvs.in.ua/uslugi-tamozhennogo-brokera/.

Послуги митного брокера: в чому переваги УкрВіпСервіс?

Митний брокер – це уповноважена особа, яка здійснює декларування товарів. Це підприємство, якому дозволено ведення митно-брокерської діяльності фіскальною службою і департаментом організації митного контролю. Митні брокери за законом мають пільгові умови для оформлення вантажів.

УкрВіпСервіс бере на себе таку відповідальність, звільняючи клієнтів від фінансових чи часових витрат. Ви отримаєте повну підтримку і гарантію юридичної безпеки (без простоїв товару і штрафів за неправильне оформлення). Ви можете отримати послуги повного супроводу товару: складання логістичного маршруту, підбір транспорту, експедиційні послуги, оформлення та інші. Наші фахівці регулярно оформляють вантажі на митних пунктах – морських і сухопутних. Великий досвід, міжнародні контракти на різні типи вантажів дозволяють їм залишатися в курсі всіх нововведень.

Також читайте:   Навіть "Rozetka" не допомогла купити марку "корабля"

Що потрібно для оперативного розмитнення?

Організація міжнародних вантажоперевезень вимагає передовсім грамотну підготовку супровідних документів. Якщо на цьому етапі всі папери зібрані правильно, то проблем скоріш за все не виникне. Однак список документів доволі-таки суттєвий:

  • товарно-транспортна накладна;
  • інвойс;
  • довідки та висновки СЕС (за необхідності);
  • технічні та дозвільні документи на авто.

Декларація заповнюватися в електронному вигляді. Інформація, яка в ній вказується, повинна збігатися з тією, що вказана в пакеті документів.

Звертаючись за послугами до митного брокера, Ви можете бути впевнені, що весь процес контролюється фахівцями – від збору довідок до складання маршруту та декларування товару.

Звертайтеся в УкрВіпСервіс, і Ви заощадите час та кошти.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*