Веломаршрути та місця відпочинку в Україні 2020 - Блог про Львів

Веломаршрути та місця відпочинку в Україні 2020

Місця для відпочинку

Черговий день настав, а з ним і робочий тиждень. Потрохи народ забуває за коронавіруси повертається до праці.

Буде більше писати на блозі й ваш покірний, адже за час карантину істотно розлінувався.

Розпочнемо з новинок. Час йде вперед, то ж ми не стоїмо на місці, а завжди намагаємося здивувати наших читачів чимось новим.

Отже, про що будемо писати у найближчі місяці?

У зв’язку з тим, що цього літа сезон відпочинку буде зірваний, то доводиться шукати альтернативи. Саме про місця відпочинку за час відсутності морів і будемо говорити у майбутньому.

Де Ви будете відпочивати цього року?








Подивитись результати голосування

Не буду приховувати того факту, що цього літа буду подорожувати переважно рідною країною. А тут, до слова, є на що глянути.

Завдяки небайдужим людям за час карантину вдалося знайти низку цікавих маршрутів. Відкрию маленький секрет, знаходяться вони неподалік Сколе. Скільки разів там бував навіть не здогадувався про їх існування.

То ж, найближчим часом експедиція у складі вашого автора й моїх компаньйонів вирушить на підкорення нових висот. Також у планах знайти новий літак, то ж уважно слідкуйте за оновленнями нашого ресурсу.

Також читайте:   Чому на території головного корпусу торговельно-економічного університету нема велостоянки?

Єдине, що зараз мене гальмує – це відсутність належного транспортного сполучення. Власний автомобіль – це добре, але хочеться потягу, рюкзаків, наметів.

Також цього літа Ігор Воробус буде активно розвивати тему велосипедного транспорту у нашому місті. Буду намагатися малювати класні маршрути. Розпочнемо з міських доріг, а завершимо обласними.

Тут хочеться процитувати мою подругу Ірину: «У Львові ще треба вміти їздити на велосипеді…». Десь з нею погоджуюся, адже місто вузьке й не завжди є як проїхати на тій чи іншій ділянці.

Не будемо також забувати за тему винаходів. Цю рубрику ми запровадили ще минулого року й у 2020 спробуємо її розвиути.

Ну, і не будемо забувати за тему відпочинку на морі. Не знаю як складеться цього року ситуація з цим видом відпочинку. Маю надію, що виїхати до соленої води таки вдасться. Як варіант, є багато матеріалу з минулих років.

Залишайтеся з нами!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*