Як зробити волосся красивим та здоровим? - Блог про Львів

Як зробити волосся красивим та здоровим?

Як зробити волосся красивим та здоровим?

Зачіска – це 50% образу. Скільки ви б не підбирали туфлі в тон до сумочки і не фарбували очі, якщо волосся в поганому стані, то образ автоматично стає провальним. Давайте розберемося, що потрібно зробити, щоб волосся стало вашою гордістю.

Багато дівчат зіпсували волосся, тому що раптом захотілося змін, і колір різко змінився з брюнету у блонд. Або користуються прасками, плойками без термозахисту. Результат-тьмяне сухе волосся. Як все виправити?

Одразу хочу зауважити, що однієї маски для волосся не достатньо, потрібно доглядати за волоссям постійно і різними способами.

З чого ми починаємо?

З походу до перукаря. По максимуму зістригаємо все ваше зіпсоване волосся (каре буде достатньо). Якщо волосся просто січеться – стрижемо кінчики. Пошкоджене волосся вас все одно не прикрасить, а врятувати його вже неможливо.

Що ми будемо робити, раз не можна врятувати?

Ми будемо приводити в адекватний вид те, що залишиться після стрижки і постараємося зробити наступне “покоління волосся” більш здоровим.

Як миємо голову? Здавалося б, дуже простий етап, але навіть на ньому багато дівчат роблять помилки.

Використовуйте шампунь + бальзам. Не обов’язково однаковою фірми, якщо ваш бюджет обмежений, краще витратьте на кондиціонер або маску, а шампунь купіть недорогий. Тому що шампунь повинен тільки відчищати (ну і не нашкодити, звичайно). Так ось, з цим завданням впорається майже будь-який шампунь мас-маркету.

А ось бальзам раджу вибирати ретельніше, тому що він як раз робить ваше волосся блискучим, гладким і шовковистим.

Також читайте:   Красива сукня: чому вишиванки настільки популярні?

Ополіскуйте волосся прохолодною водою. Від цього дуже добре посилюється циркуляція крові шкіри голови.

Маски для волоссяМаски для волосся: робимо 2 рази в тиждень. Тільки, будь ласка, маски не зі сметани і яєць, а хороші покупні маски. Від них толку буде раз в 50 так більше.

Після кожного миття голови я наношу на волосся крапельку арганового масла. Наношу я його тільки до середини волосся, особливу увагу приділяючи кінчиків.

Під час відновлення волосся я раджу по максимуму відмовитися від фену, а також від різних плойок і прасок. Єдине, що можна – бігуді на ніч.

Що все це Вам дасть?

Всі ці кроки допоможуть привести старе волосся в трохи кращий стан. Відновити повністю навряд чи вийде, але поліпшити – цілком можна.

У другому етапі ми будемо намагатися зробити нове покоління волосся здоровим.

Перше, що нам допоможе, це спеціалізовані вітаміни (наприклад, біотин). Вони зроблять ваше волосся здоровим і міцним.

Також заведіть собі хороші гребінець і щітку, які не будуть рвати і травмувати волосся..
Якщо ви любите носити хвости, використовуйте гумки-пружинки. Вони не залишають заломи, а значить абсолютно не травмують волосся.

Це елементарні поради, як зробити волосся візуально красивим. Якщо ви будете їх дотримуватися, ваше волосся буде здоровим, гладким і шовковистим.

За допомогу у підготовці матеріалів статті висловлюю подяку спеціалістам Інтернет-магазину www.yves-rocher.ua.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*