Чемпіонат Іспанії: мінус ще один фаворит + ВІДЕО - Блог про Львів

Чемпіонат Іспанії: мінус ще один фаворит + ВІДЕО

Фаворити вилітають

Сьогодні були зіграні ще два чвертьфінальних поєдинки чемпіонату Іспанії. І кожний з них подарував дуже цікаві результати. Більше того – вони стали трохи несподіваними.

Перш за все, неможливо не звернути увагу на виліт «Ель-Посо». Безумовно, мурсійці вважались фаворитами у матчі проти «Пальми Футзал». Але вже наприкінці першого тайму «Червоний Прилив» програвав у рахунку, щоправда, лише 0:1.

Однак, «Пальма» не була би «Пальмою», якби вкотре не проявила свій характер. На початку другого тайму Рауль Кампос збільшив перевагу своєї команди, а вже після екватору другої 20-хвилинки Жоао зробив рахунок 3:0, і «Ель-Посо» довелося згадувати, що саме ця команда є фаворитом даної гри. Віце-чемпіони Іспанії змогли відквитати два м’ячі, однак на порятунок у них не вистачило часу. Таким чином – 3:2 на користь «Пальми», яка сенсаційно вийшла у півфінал. Нагадаємо, що напередодні ще один фаворит вилетів з фінального етапу чемпіонату Іспанії – «Барселона» поступилася «Леванте».

А ось поєдинок між «Вальдепеньясом» та «Осасуною» можна вважати окрасою ігрового дня. По ходу першого тайму «Осасуна» впевнено вигравала 3:0. А на початку другого тайму Ерік Мартель, здавалося б, поставив хрест на надіях «Вальдепеньяса» врятувати цей матч.

Однак, усе перегорну лось догори дригом після 36-ї хвилини, коли Біньйо «привіз» авто гол, дозволивши «Вальдепеньясу» «розмочити» рахунок. Після цього номінальні господарі поєдинку пішли всіма силами відіграватись та зробили неможливе – з 0:4 зробили 4:4. Саме такий рахунок і був зафіксований в основний час. Але ані екстра-таймів, ані серії післяматчевих пенальті не було. Згідно регламенту (вочевидь, зміни у ньому були зроблені під час перерви у чемпіонаті), в разі нічиєї далі йде команда, яка була вище у турнірній таблиці на момент зупинки чемпіонату. Оскільки «Вальдепеньяс» у регулярному чемпіонаті фінішував третім, то він і пройшов далі.

Також читайте:   Чемпіонат світу – 2024. Попередній раунд. Результати матчів шостого ігрового дня

Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані та відео огляди сьогоднішніх чвертьфінальних поєдинків чемпіонату Іспанії.

«Вінья Альбалі Вальдепеньяс» – «Осасуна Магна» – 4:4
Голи: Біньйо (36 – автогол), Хосе Руїс (37), Террі (39), Кайнан (40) – Мартіл (11), Мартель (15, 22), Біньйо (17)
Попередження: Кайнан (35), Дані Сантос (39) – Дані Сальдісе (13), Арака (19), Рафа Усін (34)


«Ель-Посо» – «Пальма Футзал» – 2:3
Голи: Алекс (38), Парадінскі (40) – Вілела (16), Рауль Кампос (22), Жоао (33)
Попередження: Нуньєс (26)

Таким чином, повний склад півфіналістів чемпіонату Іспанії виглядає так: «Мовістар Інтер», «Леванте», «Вінья Альбалі Вальдепеньяс», «Пальма Футзал». Півфінали відбудуться 27 червня. Пропонуємо Вашій увазі розклад матчів 1/2 фіналу чемпіонату Іспанії.

13.30. «Мовістар Інтер» – «Пальма Футзал».
16.30. «Леванте» – «Вінья Альбалі Вальдепеньяс».

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*