Друга ліга: «Городенка» стала чемпіоном на своєму майданчику - Блог про Львів

Друга ліга: «Городенка» стала чемпіоном на своєму майданчику

Городенка - чемпіон!

В останню неділю червня завершився фінальний етап чемпіонату України серед команд Другої ліги. Власне кажучи, вирішальний день мав визначити чемпіона Другої ліги. За це звання мали в очному поєдинку поборотись «Городенка» та «Рівнестандарт – ДЮСШ № 4».

Але спочатку був зіграний матч між «HUMAN» та «Геологією». В принципі, він вже практично нічого не вирішував. Бронзові медалі мули вже фактично у кишені футзалістів з Дніпра. А для «геологів» це був матч престижу. Якщо зважити на те, що «HUMAN» мав деякі кадрові проблеми, то у «Геології» в цьому плані була перевага. Згодом вона почала втілюватись і в рахунку. А по факту ця гра перетворилась на бенефіс Дмитра Лавського, який оформив пента-трик, чим допоміг зняти всі питання щодо переможця цієї зустрічі.

Інша справа – фактичний фінал Другої ліги. «Городенку» влаштовувала навіть нічия, яка давала господарям змагань випередити «Рівнестандарт – ДЮСШ № 4» за додатковими показниками. А от рівнянам була потрібна тільки перемога. Тому, їм було важливо забити першими. Що рівняни, в принципі, і зробили після екватору другого тайму. Однак, у другій половині гри городенківцям вдалося не тільки зрівняти рахунок, а і вийти вперед. Але найцікавіше почалося після того, як другий тайм перетнув свою середину. Спочатку Жак отримав червону картку, але «Городенка» не змогла покарати за це своїх опонентів. Рівняни, у свою чергу, пішли грати з п’ятим польовим та невдовзі зрівняли рахунок. А за три з половиною хвилини до кінця зустрічі рівненська команда вийшла вперед. Однак, потім у «Рівненстандарта» почались проблеми у зв’язку з перебором фолів. І якщо Данів свій 10-метровий не забив, то вже за хвилину Паньків реалізував свій 10-метровий, завдяки чому рахунок знову став рівним. Нічия 3:3, яка влаштовувала городенківців, змушувала рівнян знову йи вперед з п’ятим. Однак, вирвати перемогу за допомогою штучної більшості Дацюку та компанії не вдалося. 3:3, і «Городенка» стала чемпіоном України серед команд Другої ліги сезону 2019/2020 р. р.

Також читайте:   Сербія – Україна: історія протистоянь + ФОТО + ВІДЕО

«Геологія» (Кременчук) – «HUMAN» (Дніпро) – 6:2
Голи: Лавський (8, 20, 25, 30, 40), Юрченко (40) – Беденок (20), Безсонов (36)
Попередження: Лавський (40) – Беденок (33)

СК «Городенка» (Городенка) – «Рівнестандарт – ДЮСШ № 4» (Рівне) – 3:3
Голи: Подолюк (26), Данів (30), Паньків (39 – з 10-метрового) – Дацюк (11, 37), Крук (35)
Попереждення: Паньків (15) – Жак (26), Прислупський (38), Ситник (39)
Вилучення: Жак (30 – повторне попередження)
На 38-й хвилині Данів (СК «Городенка») не реалізував 10-метровий.

За підсумками фінального етапу також були визначені володарі індивідуальних нагород.

Найкращий воротар – Павло Пучка («HUMAN»).

Найкращий гравець – Роман Дацюк («Рівнестандарт – ДЮСШ № 4»).

Найкращий бомбардир фінальної частини Другої ліги – Дмитро Лавський («Геологія»).

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*