Колесо огляду в Гданську

Колесо огляду

Продовжуємо розповідати про цікаві місця, в яких вдалося побувати. Одне з них – колесо огляду в польському місті Гданськ.

Коли ще летів у Гданськ через ілюмінатор літака побачив це колесо. Звичайно, що поставив собі за мету на ньому прокататися.

Знаходиться воно неподалік центру на острові Ołowianka. Класно гуляти там насамперед тим, що йдеш біля ріки, по якій часто пливуть кораблі. Мені пощастило побачити дійство як піднімається міст і під ним курсує засіб для плавання.

Але, мене у першу чергу цікавило колесо огляду. Піднімає воно потенційного відвідувача на висоту 50 метрів. Кабінок є теж багато, якщо не помиляюся ми нарахували тоді близько 36-ти.

Сідаємо в одну з цих кабінок. Відчувається тепло.

У цей день в Гданську було холоднувато, тому кабінка колеса огляду була тим місцем, де ми змогли зігрітися.

У так званому салоні достатньо таки комфортно. Ще при посадці нас попередили про кнопки виклику. Вони тут для особливих потреб: людині стане погано, закрутиться голова тощо. Слава Богу, ми ними так і не скористалися.

Також читайте:   Варшава з дітьми: топ розваг для дітей у Варшаві

Вид з колеса

Йдемо на перше коло. Якщо чесно, то думав зробимо один оберт як у Львові і по всьому. Але, це не так.

Згодом ми зробили другий оберт, третій і так далі.

Із висоти пташиного польоту можна насолоджуватися класними краєвидами одного з прекрасних міст Польщі. Гуляючи по землі так все не побачиш.

Зокрема, окрім ріки я побачив ще й велику кількість кранів. Гданськ серйозно розбудовується. Думаю за рік тут виросте ще «енна» кількість будинків.

Вже зараз згадав собі, що колесо огляду в Гданську робить 5 обертів. До речі, задоволення – це не з дешевих. Вхідний квиток на цей атракціон вартує 30 злотих. На наші українські гроші – це приблизно 200 гривень з людини.

Спершу думав це дорого, але повірте, воно того вартує.

До речі, якщо хочете ознайомитися з Гданськом ближче, то пропоную переглянути дві частини фотогалереї із цього міста від мене і моїх колег.

Гданськ. Частина перша (фото)

Гданськ. Частина друга (фото)

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*