Про коронавірус, День ангела й наступні кроки в житті

Релакс

Давненько ваш автор не бавився у філософа. Мабуть, просто тому, що до цього не доходили руки.

Вимушений простій сьогодні буде заповнено.

Про що думаю на цей раз?

У першу чергу не забуваємо про заразу під назвою коронавірус. Як мене вже ця тема дістала Ви собі просто не уявляєте. Ледь не кожного дня з’являється нова інформація про цю хворобу у Львові й Україні, загалом.

На даний момент наша область кожного дня лідирує в статистичних даних. Складається таке враження, що тести роблять лише у Львові. Ну, реально, уся Україні здорова й лише місто Лева й заразі.

Дістали ці всі розмови, дістали ці маски, все дістало. Хочеться попереднього життя «до карантину».

Іменини

З темою коронавірусу й забув що вчора, 18 червня, у мене був День Ангела. Хоча, тим не менше, народ за мене пам’ятає, не всі, але трохи вітали. Буду знати, що Ігоря треба святкувати у другій половині червня.

Поїздки та спортивні баталії

Незважаючи на те, що підготовку до нового сезону я вже розпочав, баталіями й зовсім не пахне. Причина одна й теж – коронавірус у Львові. Місцевим організаціям поки що заборонили проводити будь-які спортивні турніри.

Також читайте:   Про гру з "Княжим ринком", перезавантаження та чому я не в горах

Тому, поки що готуємося, бігаємо, скидаємо вагу. До речі, кого не знаю, всі як один кажуть, що істотно поправилися. Моя Вам порада, приходьте бігати разом із Воробусом.

Із подорожами також проблема. По-перше, не дуже є чим доїхати в ті ж Карпати. Транспорт паралізований, а їхати на велосипеді більше ста кілометрів ніхто не хоче.

Тому, з подорожами поки теж пауза. Пригадую в минулі роки я вже разів п’ять бував у Карпатах. Цього ж року вдалося це зробити лише один раз.

Але, не все так погано як здається. Під час вимушеного просиджування у власних домівках можна прочитати книги, глянути корисний фільм чи просто відпочити.

Особисто Ігор Воробус вже пройшов так званий «курс відновлення» після серйозних навантажень. Нарешті був релакс.

Ну, і насамкінець про блог. За нього ніхто не забуває, ведемо, пишемо й у найближчі дні буде з’являтися багато матеріалу про туризм. Літо ж як не крути.

Будьте здорові й залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*