Тренди 2020 року: які годинники українці купуватимуть цьогоріч?

які годинники українці купуватимуть цьогоріч?

Мода навколо нас! Не потрібно дивитися покази дизайнерів, читати статті та поради стилістів, ходити цілими днями по бутіках. У кліпах, фільмах і навіть роликах на YouTube Ви все одно помітите, що є певні тенденції та віяння моди, яких намагаються дотримуватися публічні люди. Щоб створити актуальний образ, потрібно подумати не тільки про одяг і взуття, а й не забути про важливий аксесуар – наручний годинник.

Які вони, модні годинник цього року?

Ви можете скільки завгодно стверджувати, що мода Вам не цікава. Можливо, Ви й не гортає з ранку до вечора глянцеві журнали, але все ж Ви точно спостерігаєте за оточуючими і прагнете не відставати. Хочете виглядати сучасно? Цього року вибираючи чоловічий годинник в Інтернет-магазині годинників, зверніть увагу на такі тренди:

  • Брендові моделі. Популярність одягу й аксесуарів знаменитих модних будинків, схоже, не згасне ніколи. Звичайно, деякі люди заявляють, що ім’я на бірці їм байдуже, можна прекрасно носити і недороге «Made in China». Але більшість все ж стежить за модними інфлюенсерами та прагне їм наслідувати. Це означає, що одяг, взуття, сумки, жіночі і чоловічі годинники-оригінали в 2020 році, як і раніше, актуальні.
  • Мінімалістичний дизайн. Все в нашому світі поступово зводиться до простоти й функціональності. З наручними годинниками справа така сама: класичні моделі як і раніше вважаються найкращим придбанням. Люди намагаються сформувати класичний гардероб, щоб при мінімальних витратах виглядати максимально добре. Прості аксесуари стануть найкращим помічником в цій справі.
  • Сонячна батарея. Прогрес не зупинити: з кожним роком він рухається все швидше і швидше, і ми навіть не встигаєм стежити за всіма інноваціями. Нові смартфони, роботи-пилососи, автомобілі – важко все перерахувати. Наручний годинник, зрозуміло, теж удосконалюються, тому все більшої популярності набувають моделі на сонячній батареї. Їх не потрібно заводити, не потрібно заміна батарейки – досить пару хвилин побути під природним або штучним світлом, і заряду вистачить до 48 годин.
Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*