Велосипедна доріжка до “Рясне 1” - Блог про Львів

Велосипедна доріжка до “Рясне 1”

Рясне

Вчора ваш автор знову не зрадив своїм традиціям, а взяв двохколісного й пошарився містом Лева й не лише.

Потрохи збільшую навантаження, долаючи більші дистанції. У день понеділка, мабуть, це була найдовша моя вилазка за останні два роки. Реально, я втомився.

Про цю подорож розповім у найближчих постах на блозі, а зараз повернемося до рубрики «Велосипеди». У ній ми розповідаємо про велосипедні доріжки нашого улюбленого міста.

Так ось, мав нагоду перевірити таку дорогу в районі, який зараз серйозно розбудовується і його назва «Рясне».

Свою подорож розпочав з вулиці Шевченка. Зараз там активно тривають ремонтні роботи, то ж можна спокійно їхати по проїзній частині.

Все змінюється на перехресні з Тунельною. Тут треба або їхати по дорозі, або ж робити з’їзд на спеціальну дорогу для велосипедистів.

Дорога там вузька, то ж їду по велосипедній дорозі. Дивно, але заїзд на неї «стрьомний». Я щось спершу не зрозумів як тут, що і до чого. З труднощами, але їду.

У районі готеля «НТОН» для любителів двохколісних настає справжній кайф. Доріжка широка, їхати приємно. Не бачу жодних проблем.

Також читайте:   У Львові згоріла маршрутка

Але, але і ще раз але. Не усюди так. З часом велодорога зникає й доводиться їхати по проїзній частині. З’являється вона лише ближче до «Рясне 1». І знову незрозумілий заїзд.

Велосипедна дорога знову кайф, їхати приємно аж фактично до повороту на «Рясне 2».

Здається все гаразд, але труднощі починають з’являтися коли їдеш назад тією ж дорогою. З іншої сторони дороги велосипедних доріжок немає. Залишається їхати лише по дорозі разом з автомобілями, вантажівками.

Реально, тут якось лячно. Навіть автор цих рядків, який любить їздити без шолому саме у районі Рясне змушений був натягти цей елемент безпеки.

Можна було би заїхати на тротуар, але з’їздів тут нема і кожні сто метрів доводиться або ж стрибати разом з вашим «агрегатом», або ж зупинятися і злазити.

Тому, коли будете у цих районах по дорозі назад, шукайте альтернативні шляхи об’їзду, або ж їдьте по лівій стороні назустріч.

Іншого виходу нема. Можливо з часом тут щось зміниться, але не факт. Дорога там вузька.

Найближчим часом ще спробую з’їздити у «Рясне 2». Хочу глянути яка там ситуація із велодоріжками.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*