Велосипедом з центру на Антоновича - Блог про Львів

Велосипедом з центру на Антоновича

Велосипед і Воробус

Продовжую описувати велосипедні маршрути, по яких катаюся час від часу. На цей розповім про те, як вузенькими вуличками Львова добратися до з Шота Руставелі на Антоновича.

Здається їхати дуже далеко й незручно, але якщо спробувати, то виглядає все дуже й дуже цікаво.

Особливого «руля» придумувати на Шота Руставелі не треба. Їдете по дорозі для автомобілів, а коли доїдете до Стрийського ринку радив би їхати у сторону Парку Культури. Там менший трафік руху транспорту й за деякий час виїдете до головного парку для відпочинку.

Маневри й виїжджаєте до палацу спорту «Динамо», а згодом й СБУ. Тротуар тут широкий, тому з людьми тут розминетеся.

Далі ж на вас очікує перехрестя з вулицею Сахарова. Тут найголовніше доїхати до трамвайного депо. Проїзна частина поступово розділиться на: дорогу для автомобілів і спеціальну велосипедну смугу.

Велосипедисту ніхто не заважає їхати по цій частині ділянки аж до вулиці Горбачевського.

Як відомо, остання відзначається стрімким підйомом. Тому, там вже прийдеться добре спітніти аби вбратися на Генерала Чупринки. Хоча, це ще як сказати.

Скільки разів їздив, ще жодного разу не втомився.

Також читайте:   Чому жіночий алкоголізм страшніший від чоловічого?

Що далі? Виїхали на Чупринки, оминули людей і трамваї й по прямій дорозі поїхали вулицею Чупринки до перехрестя з Коновальця. Машин там не так багато як на Мельника. Зрештою, по цій вулиці також можна їхати, але врахуйте той факт, що там зараз йде реконструкція палацу спорту й, де-не-де, є проблеми з об’їздом.

Повертаючись до вулиці Коновальця, там все просто – минули трамвайну колію й або через парк, або ж по проїзній частині поїхали до перехрестя з вулицею Антоновича.

Назад же радив би їхати через, згадувану вище, Коновальця.

Там їхати круто, а після диспансеру з’являється ще й велосипедна доріжка, яка виведе Вас фактично на Степана Бандери. Далі ж знову велосипедна доріжка й «гоу, гоу, гоу» аж до університету Франка.

Особисто я здолав цей шматок дороги за 15-ть хвилин. Міг і швидше, але, все-таки, сьогодні у Львові круто дощило та й на світлофори та людей також варто звертати увагу.

Не бійтеся пересуватися по місту на двохколісному. Спершу здається це дуже важко, але коли звикнеш – просто.

Далі обов’язково буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*