Як Воробуса обманув водій таксі “BOLT”

Bolt

Не часто користуюся послугами таксі, але інколи таки приходиться це робити. У першу чергу через те, що в Україні зараз карантин, а у Львові й області взагалі найгірша ситуація з тією клятою «короною».

Кожного дня ми б’ємо рекорди захворюваності, то ж за таку штуку як громадський транспорт поки що можна забути. Не скажу, що ним не можна їхати, але, особливо у вечірній час з ним є проблеми.

Так сталося й з вашим автором. Поїхав на футбольне тренування, сподівався що доберуся додому принаймні на тролейбусі, але цього не сталося. Громадський транспорт на вулиці Стрийській після 10 вечора зловити зараз проблематично, то ж довелося викликати таксі.

Порився у смартфоні й знайшов службу «Bolt». Заповнив через додаток місце посадки і ймовірне місце висадки, за мить на екрані з’явилося сповіщення що моя поїздка буде вартувати 47 гривень.

Навіть більше, у додатку «Приват 24» прийшла звісточка, що відбулася так звана предавторизація на суму 47 гривень.

Здається нічого кримінального не сталося, але все лише розпочиналося.

За декілька хвилин телефонує водій і просить перейти на іншу сторону вулиці, бо, за його словами, з тієї, де я стояв важко розвертатися.

Також читайте:   Online-повернення залізничних квитків

Та нема проблем, перейшов, за мить сів у салон автомобіля. Водій на перший погляд видався приємним співрозмовником. Говорили багато на різну тематику, але мене ще тоді здивував маршрут по якому він поїхав.

Та, нехай собі їде. Його навігатору видніше.

Якихось 15-ть хвилин і я на місці, прийшов додому, дивлюся на сповіщення від «Приват 24», а там зняло майже 70 гривень. Нічогісінько так наїздив мій горе-водій.

Можливо хтось скаже, що я такий вже дріб’язковий, це міг залишити на чайові, на що відповім просто – не люблю коли мене обманюють. Якщо я розраховую на 70 гривень, то я заплачу 70-ть, а якщо 47, то має бути 47, ну 50-ть.

Що я роблю?

Зайшов у додаток «Bolt», там є меню скарга, описав свою проблему і за деякий час оператор переді мною вибачилася, повідомила, що водій буде наказаний, а майже 30 гривень мені відмінусують при наступній моїй поїздці.

Висновок – не треба думати, що хтось дурніший за вас. У сучасному світі все можна перевірити, а таксі тим більше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 21.06.2020 пише:

    Не зрозумів яким чином спочатку було 47, а потім стало 70. Варто було б для довідки розповісти про їхню систему оплати

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*