Від мрії до мети… - Блог про Львів

Від мрії до мети…

Від мрії до мети

Цей пост, є постом величезної і глибокої вдячності отцю Володимиру. Шкода, що він не є на просторах фейсбуку, і не зможе це все прочитати, в нього на мережі просто нема часу, бо багато мрій і обов”язків, планів і завдань, роботи по господарству і молитва…..

Молитва довжиною в життя.

Але про все за порядком.
Вчора, після всіх урочистостей, гостювала в отця Володимира і п їмості, і це для мене було новим одкровенням.
Садиба, що знаходиться недалечко, від озера, по рингу потопає в яблуневих садах. Кожна яблунька підязана, доглянута. Біля входу до хати , трьома ярусами отець зварив огорожу для панни троянд, яка вже так облюбувала собі ту сонячну сторону, що не видно за цвітом листя.

Спускаючись вглибину саду, пахнуть персики і виноград, а далі кокчуть чорні кури отця Касіяна, які так люблять свого господаря, що коли той зайшов до них за браму, тулилися йому до ніг.

Легко клювали пальці і кокали.

А далі, я отримала обіцяні оглядини, дуже хотіла побачити ті такі славні оспівані в народній творчості “ксьонзові качєта” .За будиночокм, отець тримає зграйку качок.
Білі, з гривами і блискучими оченятками, вони перевалювалися з лапки на лапку демонструючи свою качину поважну ходу.
Далі скубнула малини, побачила , як росте фундук, як достигає ожина, і яка….

Також читайте:   Про дебют у складі "Майоли", потепління та сім гривень

яка велика праця рук покладена на цей врожай.

Отець встає о 5, щоб все доглянути і припильнувати.

Я про це не знала, коли планувала музей. Не знала скільки праці в отця є окрім церковного служіння.
….

Та не зважаючи на все це , отець власноручно мені майстрував вітрини, робив галерейні рами, вішав експозицію картин і готував трубки під рушники, звозив, носив, зустрічав посилки на Новій Пошті, щоб у день 155-ліття від дня народження митрополита Шептицького, вознести йому подарунок.

Господинею дому є п. Галя, яка є серцем і душею обійстя. Навіть здоровенний Лорд з чорними очима , який всім своїм виразом всім гостям вселяє неабиякий страх.
в покорі схиляє перед нею голову і лапи, демонструючи свою вдячність і прихильність….

Дай, Боже, Вам отче Володимире в переддень святкування дня Вашого святого многих літ в мирі, здоров”ї, радості, і добрих і щирих людей!

Дякую, від імені всіх гостей і меценатів, за теплий і щирий прийом словом і молитвою, тортом і фруктами, вином і соками, а основне щирим і щедрим серцем !

Автор статті: Olena Bilous.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*