Як облаштували громадський простір на Медової печери

Громадський простір

Продовжуємо гуляти нашим рідним містом. Зокрема, сьогодні мова піде про район Медової печери. Минулих вихідних я зі своїми велодрузями побували, власне, біля печери, класно провели час, а потім ще й круто змокли на джерелі біля мототраси.

Якщо ви не бачили відео наших пригод, то не полінуйтеся, перегляньте відео, яке зняв блогер Юрич Михайлов.

Щодо мене, то буквально вчора вирішив походити по Медової печери, але вже пішки і подивитися як там справи з благоустрієм. Тим більше, що ці райони для мене, як рідні. Колись тут Воробус добряче «зажигав».

Як тільки звернув на однойменну вулицю, що одразу ж привернуло увагу, так це величезні шахи. Щось подібне я бачив біля приміщення Міської Ради, коли у Львові проходив поєдинок за звання чемпіона світу з цього виду спорту.

Пограємо в шахи?

Це було колись, а це зараз. Класно прийти сюди й спробувати зіграти у незвичну партію. До слова, дітям ця забаганка подобається. Автор цих рядків довго не міг зробити фото на пам’ять саме через чергу серед дітлахів.

Йдемо далі.

Вже другий тиждень до мене доходять слухи, що позаду поліклініки депутат Назар Палідович відкрив штучне поле аби, особливо, дітлахи мали де займатися грою мільйонів.

І справді, підходжу ближче і бачу, що поле дійсно є і на ньому ФК «Галицька здоба» проводить заняття з футзалу у різних вікових категоріях. Звичайно, у Воробуса в крові футзал, то ж вирішив поспостерігати за тренуванням.

Також читайте:   Про втому, лимон та майбутнє

Заняття дітей

Діти із величезним бажанням займаються у групах. Ще кілька хвилин і до мене підходить хлопчик у футболці ФК «Барселона» із питанням «чому я стою без діла». Виявляється юний «Мессі» очікує на своє заняття і йому нема кому покопати по воротах.

Не можу йому відмовити і за мить опиняюся на воротах. Так я захопився цими баталіями, що аж подер нові кросівки. Але, зберігаю позитив. Майданчик класний, єдине ще би більше лавочок тут поставили або ж подумали над трибунами. Батьки та й Воробус, у тому числі, мали би де присісти, а не стояти. Обов’язково колись сюди прийду у формі й зіграю з місцевими дітлахами.

Забув ще за квітник і зелений газон. На розі вулиць Медової печери – Пасічною його також привели до ладу.

Квітник

Треба буде ще на днях протестувати тут велосипедні доріжки. Колись їздив, то вони були у належному стані. Цікаво у якому стані вони зараз.

Добре, що у нашому місті з’являються такі громадські простори. У найближчих постах на цьому блозі ми розповімо й про інші новинки міста Лева.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*