ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер «Independence cup» - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер «Independence cup»

Бронзові призери

ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер «Independence cup».

Вчора, 24 серпня, на свято 29-ої річниці Незалежності Нашої держави, на штучному майданчику ліцею імені І. Пулюя (вул. І. Пулюя, 16) відбувся одноденний турнір під назвою «Independence cup».

Взяли участь в ньому шість команд, а саме: «in. IT», «ТВД», MFC «Bastion», «Здвиг», «Команда Пулюя» та, звісно, що ФК «Галицька здоба».

На стадії групового турніру наша команда потрапила в групу «А», де підопічним Сергія Тригубця довелося схрестити зброю з «in. IT» та, фактично, господарями баталій «Командою Пулюя».

Перший поєдинок «пекарів» зливи голів не подарував. Як гравці «Галицької здоби», так і «in. IT» більше зосередилися на грі у захисті, тому логічно, що бій тривав до першого забитого голу, який виявився єдиним. Благо, що його зуміли забити підопічні Сергія Тригубця. У середині першої дванадцятихвилинки відзначився Назарій Данів -1:0.

Наступним суперником «червоно-жовтих» стала «Команда Пулюя». Чим цікавий цей колектив, у ньому грають два екс-гравці нашої команди Маркіян Данилевич та Андрій Труш. Саме перший під кінець першого тайму вирівняв цифри на табло й у повітрі запахло сенсацією, зробивши рахунок – 1:1.

Проте, клас гравців нашої команди таки дався взнаки. Після відпочинку питання про переможця було знято. Ярослав Писько, Микола Лещишин (забив свій перший гол після травми – авт.), Богдан Стефанків, Нікіта Єлфімов та Станіслав Паньків довели рахунок у зустрічі до 6:1. Все, на що спромігся суперник, так це підсолодити гіркоту поразки в кінці – 6:2.

Також читайте:   Неоднозначна гра футзальної збірної на ЧЄ-2018

Дві перемоги на груповому етапі дозволили «Галицькій здобі» вийти у півфінал, де довелося знову зіграти з «Бастіоном». Нагадаємо буквально кілька днів тому ці суперники грали між собою у рамках Гранд ліги й розійшлися миром – 1:1. Вже у кубку «Independence cup» суперники знову розписали мирову – 1:1 (у «пекарів» відзначився Ігор Кушецький – авт.) й володаря путівки в фінал визначала серія пенальті. На жаль, той же Ігор Кушецький та Олександр Горбей схибили й, таким чином, саме «Бастіон» вийшов у фінал.

«Червоно-жовті» ж у матчі за третє місце проти ветеранів «ТВД» визначали бронзового призера. Дубль Назара Даніва, голи Ігоря Кушецького та Станіслава Паньківа, у підсумку, дозволили хоча б локально, але тріумфувати – 4:2.

Склад нашої команди на цьому турнірі: Пунда, Русецький, Кушецький, Паньків, Данів, Писько, Горбей, Стефанків, Єлфімов, Лещишин

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*