Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» без проблем перемогла КІВС «Енергію 2» (відео)

Ігор Кушецький - кращий у складі "пекарів"

У суботу, 8 серпня, на штучному майданчику ліцею імені І. Пулюя продовжилися змагання у найсильнішому дивізіоні Львівської області.

Зокрема, свій третій поєдинок у чемпіонаті провела «Галицька здоба». Підопічні Сергія Тригубця потрохи набирають ходу й додають від гри до гри. Ось у матчі проти молодих «енергетиків» наша команда знову провела класний перший тайм, в якому вдалося відзначитися аж 4 (!) рази.

Голи «пекарі» забивали на будь-який смак. Почин своїх партнерів поклав Ігор Кушецький на 4-й хвилині першого тайму. Сьомий номер «Галицької здоби» підловив «кіпера» суперника Антона Чудного, коли той необачно вийшов із воріт і відправив «шкіряного» за комірець – 1:0.

Не минуло й двох хвилин, як вже Ярослав Писько накрутив трьох захисників і воротаря КІВС «Енергії 2» і збільшив перевагу нашої команди до двох голів.

Ближче до середини першої половини гри суперник гру вирівняв. Могли у складі «енергетиків» забивати Юрій Герчаківський та Назар Лютий, але воротар «пекарів» Антон Денчук був на висоті.

Відбивши натиск суперника, «червоно-жовті» знову «вистрелили» голами-красенями. Їх авторами стали Станіслав Паньків та Ігор Кушецький, який, таким чином, оформив дубль.

4:0 – більш чим переконлива перевага перед свистком на перерву.

Також читайте:   Футбол. Барселона в Ель Класико перемагає Реал (відео)

Після відпочинку малюнок гри на майданчику суттєво не змінився. «Галицька здоба» багато атакувала, а КІВС «Енергія 2» грала на контратаках. Та й за такої тактики «енергетики» мали моменти аби відкривати хоча б один гол. Варто виділити моменти Валерія Легчанова та Юрія Герчаківського, але перший номер «Галицької здоби» діяв дуже впевнено.

На 20-й хвилині завдяки голу Андрія Саламахи підопічним Назара Станкевича таки вдалося відкривати один гол, на що наша команда відповіла двома. Спершу Ярослав Писько (оформив дубль у грі- авт.), а потім Назарій Данів довели результат на табло до 6:1 на користь нашої команди.

Звитяга, яка дозволила «Галицькій здобі» із 6-ма балами в активі вийти на друге місце в турнірній таблиці.

Кращий гравець за версією пресслужби – Ігор Кушецький.

КІВС «Енергія 2» – ФК «Галицька здоба» – 1:6 (0:4)

КІВС «Енергія 2»: Чех, Чудний, Квасній, Саламаха, Герчаківський, Тимців, Лютий, Константінов, Король, Леськів, Легчанов

ФК «Галицька здоба»: Денчук, Пунда, Данів, Махинька, Єлфімов, Горбей, Гірний, Писько, Паньків, Лещишин, Кушецький

Голи: Саламаха, 20 – Кушецький, 4, 15, Писько, 6, 19, Паньків, 13, Данів, 30

Попередження: Тимців, 14 – Горбей, 12

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*