Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «in. IT» - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «in. IT»

Пекарі перемогли

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «in. IT».

У суботу, 15 серпня, на штучному майданчику ліцею імені І. Пулюя продовжилися змагання в літньому чемпіонаті елітного дивізіону Львівської області.

Зокрема, свій черговий поєдинок у першості провела «Галицька здоба». Підопічні Сергія Тригубця зустрілися з новачком Гранд ліги колективом «in. IT». Цей поєдинок завершував програму четвертого туру й став його справжньою окрасою.

З першої і до останньої секунди гри була інтрига в грі й все завершилося лише ближче до фінальної сирени, коли Назарій Данів зняв питання про переможця у цій парі.

До слова, наш гравець забивав у цій грі найбільше. На його рахунку покер. Ще по голу за «червоно-жовтих» забивали: Володимир Бобилєв, Роман Танечник (автогол) та Олександр Горбей. Гол останнього безперечно претендує на «гол» усього чемпіонату, настільки класно свою гармату розрядив Сашко.

Неймовірний камбек

Тричі поступаючись по ходу гри, гравці ФК «Галицька здоба» зуміли не лише відігратися, а й здобути таку важливу перемогу. Не радує лише той факт, що ми багато пропускаємо. П’ять голів – це багато. Сподіваємося вже в найближчих матчах

Також читайте:   Гумки для спорту - корисне придбання для домашніх тренувань

Третя поспіль перемога «пекарів»

Звитяга у матчі проти «in. IT» стала третьою поспіль для нашої команди. Після поразки в прем’єрному турі від «NG Metal» (1:2-авт.), на далі «червоно-жовті» лише перемагали («DevPlanet» – 3:0 та КІВС «Енергія 2» – 6:1 – авт.). Наступне випробовування для «пекарів» ще серйозніше – «Бастіон». До слова, діючий чемпіон зимової першості.

ФК «Галицька здоба» – «in. IT» – 7:5 (1:4)

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Денчук, Данів, Махинька, Єлфімов, Горбей, Бобилєв, Писько, Паньків, Лещишин, Кушецький, Москалик

«in. IT»: Грицків, Абрамчук, Якимов, Нідзельський, Хіреш, Когут, Саприка, Танечник, Хомченко, Буцик, Задорожний

Голи: Данів, 6, 18, 19, 30, Горбей, 16, Бобилєв, 22 – Буцик, 3, 19, Саприка, 11, Хіреш, 11, Танечник, 15, 21 (а/г)

Попередження: Писько, 28 – Когут, 16, Сарика, 24

Кращі гравці за версією пресслужби: Назарій Данів – Олег Буцик.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*