Гранд ліга Львівщини. Літо 2020. «Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу (відеоогляд)

Звитяга над DevPlanet

Вчора, у перший день серпня, на штучному майданчику ліцею імені Пулюя продовжилися змагання у Гранд лізі Львівщини?

Після поразки у минулому турі від «NG Metal» (1:2 – авт), підопічні Сергія Тригубця будь-що хотіли реабілітуватися перед своїми вболівальниками в грі проти «DevPlanet».

І варто сказати, що здобути звитягу «пекарям» таки вдалося. Як це не дивно звучить, але видала наша команда класний перший тайм, у якому й вдалося здобути потрібний результат?

Відбивши стартовий натиск суперника, «червоно-жовті» й самі почали наближатися до володінь «DevPlanet». Фактично друга атака «пекарів» завершилася голом. Тривала 4-а хвилина, коли Богдан Стефанків зряче відпасував на Олександра Махиньку й капітан не схибив – 1:0⚽️

Не встигло електронне табло відрахувати 120 секунд, як рахунок було подвоєно. На цей раз схожу атаку своїх партнерів завершив Станіслав Паньків – 2:0⚽️ Хоча, ще перед тим вбивчий момент мав Микола Лещишин, але у найвідповідальніший момент його підвела реалізація.

Ближче до завершення першої 15-тихвилинки команда Юрія Будзара активізувалася і мала дві чудові нагоди скоротити відставання в рахунку, але після удару Юрія Ленько за «Галицьку здобу» зіграла стійка, а Володимира Михалюньо підвела реалізація.

Також читайте:   Футзал. Чи зможе Локомотив вийти у фінал чотирьох Кубка УЄФА?

Відповідь підопічних Сергія Тригубця була миттєвою. 15-а хвилина – ударом із 10-тиметрового відзначився Ігор Кушецький – 3:0⚽️ Більш чим солідна перевага нашої команди до перерви.

Після відпочинку замість Ігоря Пунди місце у воротах нашої команди зайняв Антон Денчук, який, можна сказати, й став одним із героїв зустрічі.

Перший номер «Галицької здоби» неодноразово рятував свою команду від голів. Особливо небезпечні моменти забити у «DevPlanet» мав Дмитро Караван, який в кінці навіть одягнув футболку воротаря-ганяли й підключався до атак своєї команди у ролі п’ятого польового гравця, але захист і кіпер нашої команди були бездоганними.

3:0 – «суха» перемога «Галицької здоби», яка після цієї звитяги зуміла наблизитися до лідерів чемпіонату.

ФК «Галицька здоба» – «DevPlanet» – 3:0 (3:0)?

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Денчук, Данів, Стефанків, Махинька, Єлфімов, Гірний, Писько, Паньків, Лещишин, Кушецький

«DevPlanet»: Боднар, Михалець, Москвитин, Я. Михалюньо, В. Михалюньо, Караван, Вишиваний, Рибянов, Савін, Фролов, Ленько, Білоус, Гриців

Голи: Махинька, 4, Паньків, 6, Кушецький, 15

Попередження: Рибянов, 11, Фролов, 28

Кращий гравець за версією пресслужби – Олександр Махинька?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*