Очікування від нового сезону FAVBET Екстра-ліги. Роздуми Володимира Лавського - Блог про Львів

Очікування від нового сезону FAVBET Екстра-ліги. Роздуми Володимира Лавського

Володимир Лавський

Матчем між ФК «Енергія» та «Food Centre-Sumy» (перемогли «енергетики» – 5:3 – авт.) стартував новий сезон у футзальній «Екстра-лізі».

Чи зуміє херсонський «Продексім» відстояти титул найкращої команди, яке відношення до запровадження «старої» схеми плей-оф, кілька слів про новачків й, загалом, прогноз на чемпіонат дали футзальні оглядачі. Першим бере слово Володимир Лавський, пресаташе АФС.

Очікування від нового сезону

– Від нового сезону в першу чергу очікую футзалу. Наразі така ситуація із коронавірусом у світі, що ніколи не знаєш, чого очікувати, тим паче, коли йдеться про змагання, роз’їзди і так далі.

Плей-оф

– Нарешті кількість команд дозволяє зіграти плей-оф. Боротьби, на мою думку, буде більше. Хоча глобальні сенсації навряд чи будуть. Варіант і другим етапом і шісткою команд уже “пережив” своє, тим паче, часто так буває, що для багатьох клубів він стає формальністю, адже боротися насправді немає за що. Провести десяти матчів, п’ять із яких на виїзді, щоб визначити, будеш ти шостим чи п’ятим за підсумками сезону, – так собі задоволення.

Конкуренція із «Продексімом»

– Чи зуміє хтось «скинути з трону» херсонський клуб? Колись, напевно, зможе, але не в цьому сезоні. Кадровий потенціал у херсонського клубу найкращий, із цим складно сперечатися. Тим паче, раунд плей-оф зменшує вірогідність сенсації. Проблеми у “мельників” можуть виникнути, якщо клуб посяде друге місце у регулярному чемпіонаті, дві вирішальні серії доведеться грати, скоріше за все, із сильними командами, в той час як переможець “регулярки, матиме лише гранда лише у фіналі.

Також читайте:   Воробус повертається!!!

Повернення вболівальників на трибуни

– Це питання, на яке складно відповісти. На жаль, передчуття досить песимістичні, ураховуючи темпи заражень в Україні в останні тижні.

Новачки Екстра-ліги

– Дуже добре, що ці команди поповнили “вишку”. “ДЕ Трейдинг” це право заслужив, в останні два роки команда була кращою у першій лізі. “Моноліт” же згадав свої коріння і також тут, ставши якраз десятою командою.. На мою думку, ці дві команди разом із “Соколом” і “Food Centre-Sumy” будуть боротися за потрапляння у вісімку найкращих. Потенціал є у обох суперників, можливо, гравців “Моноліта” ми трішки гірше знаємо, але можливості харківського футзалу безмежні, і я би не виключав появи новачків, не дуже відомих всеукраїнському загалу, але гравців насправді хорошого рівня.

Трійка призерів

– Ризикну і скажу, что в фіналі зіграють “Продексім” та “ХІТ”, і херсонська команда переможе в серії з чотирьох матчів. Третій без шансів “Ураган”, складно буде що “ІнБеву”, що “Кардиналу-Рівне” у затяжних серіях із ними боротися.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*