Олег Ланяк про новий сезон FAVBET Екстра-ліги - Блог про Львів

Олег Ланяк про новий сезон FAVBET Екстра-ліги

Олег Ланяк

Продовжуємо спілкуватися з футзальними оглядачами на тему початку нового сезону в Екстра-лізі. На черзі слово за франківцями, а саме Олегом Ланяком.

Очікування від нового сезону

– У новому сезоні Екстра-ліги очікую запеклої боротьби як в регулярному чемпіонаті, так і на стадії плей-оф. Хотілося би побачити більше видовищних матчів, велику кількість забитих м’ячів, нові імена, а також, щоб у верхній частині таблиці була боротьба й аутсайдери могли дати бій визнаним фаворитам. Щоб, власне, від цього виграли вболівальники.

Плей-оф

– Однозначно я за плей-оф, адже це найцікавіше, що могли вигадати функціонери футзалу й за таким принципом давно грають в Іспанії, напевно найсильнішій лізі світу, Бразилії, Італії, Португалії, Росії тощо. Фінальна шістка довела, що не змогла скинути з трону “Продексім”, якби вони цього не хотіли. У новому сезоні з приходом новачків маю надію буде зіграний повноцінний чемпіонат, а згодом і плей-оф. Хотілося би щоб у матчах на виліт були зіграні матчі до трьох перемог однієї з команд, аби були серії пенальті, сенсації, інтриги, більше боротьби тощо…

Конкуренція із «Продексімом»

– Перервати гегемонію “Продексіма” важко, але можливо. Спостерігаючи за херсонцями на передсезонних турнірах, я ставив на них у фіналі чотирьох Кубка України. Але, не так сталося, як гадалося. Можливо відсутність Роніньо та Клаудіньо далася взнаки й не таким свіжим виглядав “Продексмім” у матчі з тим же “ХІТтом”. Кияни зробили ставку на цю гру, перемігши в серії пенальті. Гегемонію херсонської команди можуть перервати як, згадуваний вище, “ХІТ”, так і “Ураган”. Хоча, я б не скидав із рахунків темних конячок: “Кардинал”та “ІнБев”.

Також читайте:   Чемпіонат Європи (U-19). Підсумки турніру

Повернення вболівальників на трибуни

– Якщо у великому футболі у Першій лізі не будуть впускати вболівальників на відкритих аренах, то що говорити про закриті приміщення. Треба звикнути підтримувати свої команди через трансляції. Клубам треба зробити все можливе аби контактувати із фанами саме через соціальні мережі.

Новачки Екстра-ліги

– Нічого поганого про них сказати не можу. Вважаю до листопада місяця “Моноліт-VIVA cup” та “Де Трейдинг” зможуть лише притертися до еліти, можливо хтось вдома забере очки у фаворитів. Про силу новачківа можна буде говорити ближче до Нового року. Проте, вважаю ці команди будуть боротися за 5-8 місця.

Трійка призерів

– Зараз важко шось спрогнозувати. Проміжні висновки можна буде робити після 3-4 зіграних турів. На даний момент “Продексім” на голову вище інших команд. Але, м’яч круглий, плюс повернулася схема плей-оф.

Моя думка, трійка фаворитів буде такою ж, як і минулого року, але “Ураган” здобуде срібні нагороди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*