Про обов’язки капітана, подорожі та нові виклики - Блог про Львів

Про обов’язки капітана, подорожі та нові виклики

Подорожуємо з Воробусом

Давненько ваш автор нічого не писав на тему філософії. Колись більше любив писати про те, що думаю. Мабуть, дається взнаки літо.

Зараз цю прогалину спробую виправити.

Отож, про що думаю на цей раз?

Ну, по-перше, відпустка продовжується. Щось я вже так розлінувався, що й не уявляю собі як піду на роботу. Пора вже починати приходити до тями.

По-друге, відпустка і є для того аби подорожувати. Спершу думав, що у зв’язку з пандемією коронавірусу буду сидіти вдома, але це не так. Подорожувати вдається. Хоч і по Україні, але місця шукаю такі аби було цікаво. Як відомо, раніше я вже сказав, що Українські Карпати стають не цікавими, бо я там вже бував майже усюди. Проте, час покаже.

По-третє, футзальні баталії нарешті повернулися. Ще взимку я почав виступати за «Benteler», ігрової практики мав недостатньо, але таки залишився на літню першість. Виступаємо у бізнес-лізі Львівської області, яка проходить під егідою АФЛ. На даний момент наша команда зіграла два тури й здобула максимум очок. «Свіжа» перемога над «Географ-ЛНУ». Суперник досить таки міцний, є багато класних гравців, тренер і добре, що вчора вдалося їх перемогти. Нехай рахунок – 8:2 не вводить в оману. Перший і початок другого тайму були дуже бойовими.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у листопаді

Найцікавіше, що у зіграних двох матчах саме автор цих рядків виводив команду «Benteler» з капітанською пов’язкою. Приємно, що партнери по команді довірили мені цю відповідальну місію. Завдання у нас максимальні, то ж треба виходити і перемагати своїх суперників. А класних команд у літній лізі є багато.

Нові знайомства. За час літнього періоду вдалося познайомитися з низкою людей. І це також радує. Тому, будуть нові пригоди, нові посиденьки. Ще б той клятий коронавірус не напрягав, то було би взагалі ідеально.

За «корову» буде окремий пост, а то вже мене люди питають чому я забув за вірус. Не забув, навпаки, зараз більше його побоюся чим раніше, адже багато знайомих перехворіли або ж хворіють.

Ну, і останнє, відповім на запитання моїх підписників як я все встигаю? Воробус, як Григорій Сковорода, якого світ ловив і не впіймав.

Залишайтеся з нами!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*