Про старт нового сезону, велосипедну банду й нові виклики - Блог про Львів

Про старт нового сезону, велосипедну банду й нові виклики

Нові виклики

Після кількаденної паузи, викликаної відпочинком Вашого автора, я повертаюся на блог аби порадувати наших читачів новими публікаціями.

І перше що я завжди роблю після паузи, так це філософствую. Сьогоднішній пост не стане виключенням.

Про що думаю на цей раз?

Отже, перш за все вчора стартувала літня першість у Бізнес-лізі Львова. Як відомо, Ігор Воробус виступає за «Benteler» і вийшов у старті гри проти «ФЕСТу». Несподівано було також для мене те, що мене обрали капітаном. Яка причина такого рішення? Напевно та, що я, окрім тренера, найстарший у цій команді. Тому, відповідальність на мені була подвійною.

Не очікував, що наша команда зіграє так впевнено. «Benteler» переміг свого суперника – 5:2. Щодо своєї гри, то сподобалося як зіграв у першому таймі й дуже незадоволений своїми діями у другій половині гри. Десь рахунок на табло мене розслабив. Але, думаю дві-три гри і я поверну свою ігрову форму. Як кажуть, далі буде…

Велосипедний спорт

Ще минулого року захопився їздою на двохколісному. 2020 став у цьому плані ще кращим. Вдалося знайти однодумців, які їздять зі мною цікавими місцями міста Лева й області. Навіть скажу більше, у планах розширити масштаб таких подорожей, як і кількість учасників.

Також читайте:   Андрій Лунін: про перехід у "Шахтар", перший автомобіль та матюки (відео)

Тому, не дивуйтеся якщо на блозі буде з’являтися багато постів саме на тему велосипедних поїздок.

Гори й нові вершини

Під час карантину мені часто задавали питання, а як мені вдається підтримувати фізичну форму? Так ось, якщо хтось думає ніби я не набрав вагу, то ці люди помиляються. Як і решта людей, я також маю зайву вагу. Але, я не сиджу вдома, а намагаюся постійно бути у русі. Це і велосипедні прогулянки, і прогулянки пішки й, особливо, вилазки в гори.

Після тривалого штилю, я знову почав лазити по вершинах. У зв’язку з неможливістю подорожування за кордоном, знову переключився на подорожі Україною. Тут також є багато цікавих місць, де нога Воробуса ще не ступала.

Для прикладу, нещодавно мені вдалося сходити на гору Синяк та Малий Горган. На першій названій вершині бував взимку, але це не те. Тоді, видимість була поганою, чого не скажеш за підйом влітку.

Тому, Синяк влітку рекомендую.

А так, життя триває… Читайте Воробуса, подорожуйте й пам’ятайте що життя у нас одне. Треба встигнути зробити все.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*