Як Воробус і компанія ходили на квест - Блог про Львів

Як Воробус і компанія ходили на квест

Воробус на квесті

Спорт, подорожі, кулінарія й не лише на нашому блозі – це класно, але сьогодні дещо про інше заняття, яким мені нещодавно вдалося зайнятися.

Його назва – квест і запросили на нього мене приятелі: Ігор, Юліана та Юрич. Звичайно, що відмовитися від нагоди спробувати щось нове я не міг, то ж з радістю погодився.

Найцікавіше, що з цими людьми я переважно зустрічаюся, коли катаюся на велосипедах. А тут же все відбувалося без двоколісних. Всі приїхали такі поважні, ще би… Попереду на нас очікувала розумова праця.

Отже, назва квесту була «Легенди Львова: Таємниця Львівського цирку». Звичайно, всіх лайфхаків я описувати не буду, адже на те він і є квест аби самому піти й дізнатися загадку, але про кілька розкажу.

Як це все відбувається? Компанію зачиняють у кімнаті. На стінах і по цілій кімнаті є куча загадок, також можна просити допомогу у ведучої. Ну, але ж ми вже не такі «тук-тук» аби просити допомогу. Довелося вмикати мізки. І тут я зрозумів, що не настільки я маю навики логіки. Знаєте ж цей анекдот про акваріум? Коли чоловік прийшов вибирати книгу, а йому порадили взяти логіку?

Також читайте:   Як Воробус та компанія спробували себе у ролі пранкерів

Моя порада людям, які дійсно хочуть спробувати у квесті – брати якомога більше людей. Для прикладу, нас було четверо і ще одна дитина. Так ось, ми рівно однаково знаходили відповіді на загадки.

Що запам’яталося, так це розгадування загадки і магічним ящиком та ключами на дверях, а також пошук ключа аби відчинити кімнату з клоуном. Ось що, а вона точно запам’яталася, особливо з якими труднощами ми її відчинили. Уважно дивіться на стіну. Ну, а вже в кімнаті з клоуном приглядайтеся до надписів.

Решту розповідати не буду, тому що буде не цікаво бавитися. Щодо нас, то бували моменти, коли ми реально були у безвиході. Але, у Воробуса та компанії без труднощів не буває ніколи.

Як наслідок, ми пройшли квест за 59 хвилин. Ще трохи і були би програли. Ми – молодці!!!

Скажу навіть більше, всім настільки сподобалося, що ми вирішили зібратися ще разок. На цей раз підемо у Психіатричну лікарню. Цікаво чи будуть там психи.

А поки що читаємо блог Воробуса, підписуємося на представництва нашого ресурсу у соціальних мережах: фейсбук, телеграм.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*