Як вибрати зимове взуття - Блог про Львів

Як вибрати зимове взуття

зимове взуття

Холодні ноги без відповідного взуття – це факт зими, такий же, як і темні ранки та швидкі вечори. Навіть якщо Ви цілий рік носите лише різноманітні кросівки, для морозів Вам потрібні зимові черевики, і не одна пара, бажано дві-три.

Коли Ви шукаєте зимове взуття, щоб захистити ноги від холоду, мокрої та сніжної погоди, Вам потрібна пара, яка допоможе впевнено ходити вулицею. І це означає, що, можливо, доведеться поставити практичність над модою. Якщо це зимове чоловіче взуття, то для них це не проблема, а дівчата довго мучаться з вибором.

Для жінок найкращий варіант – купити зимове взуття оптом різних стилів. Ідеальне взуття для холодної погоди повинно бути настільки витонченим і простим, щоб воно могло поєднуватися як з діловим костюмом, так і з спортивним стилем одягу та водночас таким міцним, щоб підошва могла надати вам підтримку щиколотки на гладкому льоді.

Ось кілька речей, які слід врахувати перед тим, як почати робити покупки.

  1. Матеріали мають значення. Основний, “верхній” матеріал (в основному частина, що покриває верхню частину вашої стопи) повинен бути як міцним, так і водостійким, щоб протистояти суворій зимовій погоді. Для міцного чобітка зверніть увагу на той, який виготовлений з замші або шкіри, обидва з яких повинні мати попередньо оброблену гідроізоляцію.
  2. Огляньте підошву. Більшість зимових черевиків виготовляються на гумовій підошві, яка перешкоджає потраплянню вологи, але завжди перевіряйте, чи є також зчеплення з поверхнею землі. Останнє, що ви хочете – це ковзати по льоду або мокрому снігу. Черевики з нерівностями та щілинами забезпечують набагато краще зчеплення.
  3. Теплота є ключовою. Є шерсть (яка забезпечує хороше регулювання температури) або синтетичні матеріали, такі як Thinsulate, які дають тепло без ваги і кращі для вологого клімату. Якщо ви вирішите вибрати пару з Thinsulate, не забудьте взяти до уваги вагу утеплювача – чим більше число, тим тепліше завантаження. У прохолодному кліматі шукайте не менше 200 грам. Але якщо ви живете там, де особливо холодний клімат, вибирайте 400 або більше.
  4. Враховуйте висоту. Висота чобота це не тільки зовнішній вигляд. Високий черевик найкраще підходить для походів по снігу і буде тримати ноги та щиколотки в теплі, тоді як у коротших черевиках легше ходити.
  5. Зверніть увагу на функціональність. Якщо Ви плануєте походи на свіжому повітрі, розгляньте черевик із шнурівками: вони забезпечуть більш щільне прилягання до ноги, тоді як липучки або блискавки не такі надійні. Для додаткового захисту подивіться на язик взуття, що прикріплений до боків, він дійсно допомагає уникати насипання снігу всередину.

Готуйте сани і тепле взуття влітку, щоб зима не застала Вас зненацька!

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю подяку спеціалістам Інтернет-магазину Тапки24 – зимове взуття оптом.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*