«Галицька здоба» сильніша за «Avenga»

Галицька здоба - Avenga

Минулої суботи, на штучному майданчику ліцею імені Івана Пулюя відбулися поєдинки сьомого за ліком туру Гранд-ліги Львівщини. Цей тур став останнім на першому етапі змагань. Далі команди будуть розділені на четвірки, які, відповідно, визначать переможця та призерів у Гранд та Першій лігах.

У поєдинку, який фактично окрім престижу нічого не вирішував зустрілися «Галицька здоба» та «Avenga» (колишня назва «CoreValue»).

Відсутність тренерів

Цей поєдинок ознаменувався тим, що у складі обидвох команди були відсутні їхні «коучі» Сергій Тригубець та Євген Москвін, відповідно. Тому, цікаво було поспостерігати за діями гравців без настанов їхніх тренерів. Як бачимо, «пекарі» впоралися зі своїм завданням краще.

Дебют, який вирішив долю матчу

Саме на початку гри дубль Назарія Даніва вирішив долю цього протистояння. А під кінець першого тайму ще й Станіслав Паньків довів рахунок у зустрічі до 3:0 на користь нашої команди. Все на що спромоглися гравці команди-суперника в другій п’ятнадцятихвилинці, так це відквивати один м’яч. Влучний удар на свій рахунок записав Андрій Дячук. До речі, цей гравець свого часу виступав за «червоно-жовтих».

П’ята перемога в очному протистоянні

Суботнє протистояння «Галицька здоба» – «Avenga» стало дев’ятим за всю історію існування команд. «Вікторія» – 3:1 стала для нашої команди п’ятою (!) в поєдинках з «Avenga».

Також читайте:   Даймонд ліга «Карпати 2020». «Галицька здоба» вийшла у півфінал

«Срібло» першого етапу

У підсумку, наша команда на першому етапі змагань із 16-а балами в активі зайняла друге місце в турнірних перегонах. Від «NG Metal», які стали переможцями проміжного етапу «червоно-жовті» відстали лише на один бал. До речі, саме «металістам» підопічні Сергія Тригубця поступилися у першому турі. Ця поразка, як виявиться згодом, стала єдиною.

Матчі, в яких нема права на помилку

Вже наступної суботи стартує другий етап Гранд-ліги Львівщини. Одразу ж по завершенні всіх поєдинків 7-ого туру відбулося жеребкування, за підсумками якого стало відомо, що у стартовому матчі етапу №2 ФК «Галицька здоба» знову зустрінеться з «CoreValue». Початок гри 12 вересня о 13 годині 30 хвилин.

Насамкінець, наводимо протокольні дані матчу ФК «Галицька здоба» – «Avenga»:

ФК «Галицька здоба»: Денчук, Пунда, Данів, Кушецький, Москалик, Паньків, Єлфімов, Махинька, Лещишин, Бобилєв, Горбей, Писько, Стефанків

«Avenga»: Морикишка, Дячук, Дудаш, Баран, Ліщинський, Шульга, Смага, Патько, Тедіков, Малецький

Голи: Данів, 1, 3, Паньків, 12 – Дячук, 25

Попередження: Смага, 12, Дудаш, 13, Баран, 39

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*