“Галицькі Леви” готові до нового сезону - Блог про Львів

“Галицькі Леви” готові до нового сезону

Галицькі Леви

Команда провела весь запланований комплекс робіт, побувала на двох тренувально – оздоровчих зборах та повернулась до рідного Новояворівська. Про те, як проходив другий, підготовчий збір в Калуші, прес-служба ФХУ поспілкувалася з головним тренером команди «Галицькі Леви» Михайлом Чіканцевим.

-Пане Михайло, які загальні враження від підготовки до сезону?

-Здається, що в цьому році погане враження у нас тільки одне – це пандемія коронавірусу. Тому, люба нова інформація, коли ми говоримо не про темпи розростання хвороби, не про «кольорові» зони нашої держави, не про обмеження та скасування – це, завжди, позитив. І я дуже радий за своїх хлопців, що, після вимушеної перерви, ми відновили повноцінний тренувальний процес.

-Наскільки нам відомо, то цього літа вам вдалося виконати весь «джентльменський набір» хокеїста. Ви разом із вихованцями й на морі встигли побувати й плідно на льоду попрацювали?

-Саме так. З 10 по 25 липня ми з хлопцями провели збори в Одесі в таборі «Молода Гвардія». Цей збір був, переважно, психологічно-ментальною терапією. Обмеження і заборони, яких зазнав Львів і область були дуже відчутні і, повірте, багато в кого із дорослих опускались руки.
А, вже, з 16 по 30 серпня ми як-то кажуть «з повною викладкою» попахали в Калуші. І те, як наші гравці віднеслись до збору на Івано-Франківщині, мене неодноразово примушувало відчувати гордість і вдячність, що доля звела мене з такими хлопцями. В Калуші ми з Кареном Арустамовим та тренером воротарів Іваном Александровим мали справу з маленькими «мужчинами», які працювали на повну до сьомого поту – настільки хлопці скучили за хокеєм та відчуттям справжньої командної гри.

Також читайте:   Олег Шайтанов: «Часу на розкачку перед матчами з Італією не було»

-Михайло Валерійович, як саме проходив збір у Калуші?

-Ми поїхали на Франківщину двома складами: 2007 р.н. – 16 та 2009 р.н. – 19 хлопців відповідно. Мешкали ми в селі Вістова на спортивній базі, з гарними умовами для плідної підготовки. Користуючись нагодою, хочемо ще раз подякувати власникам та співробітникам бази за гостинне приймання. Щодо, безпосередньо, спортивної складової, то вона була зорганізована найкращим чином.
Хочу подякувати Миколі Степановичу Романюку як керівнику Клубу, який допоміг створити гарні умови нашим вихованцям на зборах – двічі на добу ми мали у своєму розпорядженні лід та між опануванням базових елементів льодової практиці, юнаки відновлювали фізичні кондиції на землі. Карантин просто так не промайнув, будемо відверті: хтось відпрацьовував загальнофізичні кондиції, хтось додавав у втраченій спритності, а комусь, будемо відверті, і вагу зайву треба було зігнати.
Але, то, все – дрібниці. Хлопці працювали ці два тижні дуже ефективно, потужно та цілеспрямовано. Завдання на цей збір ми виконали і всі з нетерпінням чекаємо відновлення чемпіонату Україну серед юнаків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*