Гранд-ліга Львівщини. На другому етапі стартуємо з перемоги над «Avenga» - Блог про Львів

Гранд-ліга Львівщини. На другому етапі стартуємо з перемоги над «Avenga»

Є перша перемога на другому етапі

У суботу, 12 вересня, у літній першості Гранд-ліги Львівщини розпочався другий етап змагань. У трьох вирішальних матчах права на помилку не має жодна з команд. То ж, якщо «пекарі» чи інший колектив хоче стати тріумфатором, необхідно лише перемагати.

Першим суперником ФК «Галицька здоба» стала «Avenga», з якою «червоно-жовті» зустрічалися не так давно (рівно тиждень тому) й тоді звитяга була за нами – 3:1.

Новий поєдинок команд, повернення тренерів, 10 очна зустріч, знову швидкий гол від «Галицької здоби» (відзначився Володимир Бобилєв – авт.) і неймовірна інтрига з першої і до останньої хвилини гри. Це протистояння «Галицька здоба» – «Avenga».

Здавалося швидке взяття воріт мало суттєво допомогти нашій команді. Поки суперник оговтувався від пропущеного голу, Володимир Бобилєв, Станіслав Паньків, Ігор Подолюк (дебютував за «пекарів») мали збільшувати перевагу своєї команди, але воротар суперника Ярослав Морикишка грав безпомилково.

Відбивши шквал атак, підопічні Євгена Москвіна почали огризатися, у першу чергу в грі з п’ятим польовим. За три хвилини до завершення першого тайму ця тактика у певній мірі спрацювала. Захист «Галицької здоби» не вгледів за Перуном і Андрій вирівняв цифри на табло. На початку ж другого тайму Олександр Дудаш чудовим ударом із метрів 10-ти вивів «Avenga» вперед.

Також читайте:   Кубок України. Перший попередній етап. ФК «Галицька здоба» - «Рівнестандарт-ДЮСШ №4». Анонс

Звичайно, у плани нашої команди поразка не входила й вони кинулися, у буквальному сенсі цього слова, всією командою вперед. Назарій Данів, Ігор Кушецький, Володимир Бобилєв, Станіслав Паньків, Ярослав Писько марнували момент за моментом. Час спливав, а на табло світилися невтішні для «Галицької здоби» – 1:2.

Порятунок прийшов на 22-й хвилині, коли дубль на свій рахунок записав Назарій Данів.

Після цього, як кажуть, підопічних Сергія Тригубця прорвало.

Володимир Бобилєв, Ігор Кушецький та Роман Москалик довели рахунок у зустрічі до – 6:2 на користь ФК «Галицька здоба».

«Avenga» грала добре, але все ж ми були кращими. Є перші три залікові бали й після перемоги «NG Metal» над MFC «Bastion», саме з «металістами» ділимо 1-2 сходинку в турнірній таблиці.

«Avenga» – ФК «Галицька здоба» – 2:6 (1:1)

«Avenga»: Морикишка, Москвін, Смага, Баран, Патько, Дячук, Дудаш, Перун, Свист, Зінич

ФК «Галицька здоба»: Денчук, Данів, Паньків, Кушецький, Москалик, Писько, Подолюк, Стефанків, Горбей, Махинька, Бобилєв, Пунда

Голи: Перун, 12, Дудаш, 16 – Бобилєв, 5, 24, Данів, 22, 22, Москалик, 28, Кушецький, 29

Попередження: Дудаш, 14, Москвін, 14 – Паньків, 14, Кушецький, 16

Кращі гравці за весрією пресслужби: Ярослав Морикишка – Володимир Бобилєв.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*