Гранд ліга Львівщини. Третя поспіль «мирова» з «Бастіоном» - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. Третя поспіль «мирова» з «Бастіоном»

Нічия - 1:1

Гранд ліга Львівщини. Третя поспіль «мирова» з «Бастіоном».

У суботу, 26 вересня, продовжилися футзальні баталії у найсильнішому дивізіоні Львівської області. На черзі пора вирішальних поєдинків, то ж кожен матч на вагу золоту.

Забігаючи наперед, зазначимо, що третє очне протистояння ФК «Галицька здоба» і MFC «Bastion» під час літньо-осіннього періоду знову переможця не виявило. Найцікавіше, що знову суперники зіграли – 1:1. Містика…

Розпочала звітну гру краще «Галицька здоба». По черзі Станіслав Паньків (двічі), Ярослав Писько (тричі) та Ігор Кушецький мали чудові нагоди аби відзначитися, але голкіпер «Бастіону» Ігор Стасюк діяв дуже впевнено. Щодо суперника, то у першій половині зустрічі він переважно захищався, лише зрідка контратакуючи.

Ще цікавіше стало в другій п’ятнадцятихвилинці. Як «Галицьку здобу», так і «Бастіон» нічийний рахунок не влаштовував і команди влаштували справжній відкритий футзал. Це саме той футзал, за який люблять цю гру вболівальники.

Моментів було створено на декілька поєдинків вперед, всіх і не перелічити, а героями цих епізодів стали воротарі: Назар Савич та Антон Денчук. Обидвоє по ходу гри змінили Ігорів: Стасюка та Пунду, відповідно.

Проте, голи нечисленні вболівальники, які відвідали цю гру, таки побачили. Першим забив суперник. Тривала 26-а хвилина, коли Андрій Любуська отримав передачу від свого партнера, розібрався з Антоном Денчуком і відправив «шкіряного» у ворота.

Також читайте:   Топ-10 гвардійців ФК «Галицька здоба» у 2023 році

Радість «біло-синіх» була нетривалою. Вже в наступній атаці «червоно-жовті» відігралися. Класний гол забив Ігор Кушецький – 1:1.

Фінальний свисток арбітрів цього поєдинку таки зафіксував нічию, яка більше задовольнила «пекарів». Наша команда й на далі зберігає шанси на золоті нагороди. Для цього в останньому турі підопічним Сергія Тригубця необхідно лише перемагати «NG Metal». Щодо «Бастіону», то команда Володимира Партина розіграє бронзу в очному протистоянні з «Avenga».

MFC «Bastion» – ФК «Галицька здоба» – 1:1 (0:0)

MFC «Bastion»: Стасюк, Савич, Коваль, Цимбаляк, Косий, Багряк, Іванишин, Лаба, Любуська, Кузик, Сікач, Гриник, Моночков, Кудінов

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Денчук, Данів, Стефанків, Махинька, Єлфімов, Горбей, Подолюк, Бобилєв, Писько, Паньків, Лещишин, Кушецький, Москалик

Голи: Любуська, 26 – Кушецький, 27

Попередження: Іванишин , 11, Гриник, 17, Багряк, 23, Кузик, 30 – Паньків, 12, Москалик, 28.

Кращі гравці за версією пресслужби: Назар Савич – Ярослав Писько.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*